Fiskeferie i Blekinge

Drømmer I om en ferie i Sverige fuld af dejlige, afslappende oplevelser i naturen og med fiskestangen i hånden? Så er Blekinge bestemt et område, som er værd at kigge nærmere på, når I søger en god fiskeferie. Her venter b.la. store laks og gedder i de smukke omgivelser. Blekinge er et godt fiskeområde for såvel den professionelle lystfisker og for glade amatøre og familier, som søger en hyggelig og god familieoplevelse i løbet af ferien i Blekinge

Ferie i Blekinge

Fiskeferie med store variation i Blekinge 

Blekinge skærgård byder på utrolig mange fiskemuligheder samt mange forskellige arter. Fiskeri i skærgården er et hit og I har mulighed for, at fiske så meget i vil, når I lejer et feriehus i Blekinge. Fiskeri i skærgården skal foregå med stang. Inden I kaster snøren i vandet, så husk at tjekke op på de lokale fiskeregler. Det er vigtig at alle følger reglerne, så fiskebestanden kan bevares til glæde for alle der nyder lystfiskeriet. I farvandet omkring Blekinge kan I fange store gedder samt saltvandsfisk og fisk i de mange søer i området. På grund af de gode forhold for fiskene, kan I her fange meget store fisk. 

Blandt vores lystfiskehuse i Blekinge finder I både store feriehuse og små hytter, af forskellig standard. Her kan I leje luksusvillaer og små enkle hytter. Fælles for alle NOVASOLs lystfiskerhuse er, at de er tilpasset dem, der er interesserede i at fiske. Til flere af ferieboligerne i Blekinge er der også adgang til en båd, som I kan bruge på jeres fisketure. Mange af ferieboligerne i Blekinge ligger i naturskønne områder, ofte få meter fra enten kysten eller en sø. Så når der skal holdes en pause fra fiskeriet, kan I sidder på jere sprivate terrasse og nyde udsigter over vand og skov. 

Lystfiskerhus i Blekinge

Tips til jeres fiskeferie i Blekinge 

Mörrumsån i Blekinge er verdensberømt for gode laks og ørred. Det er et meget smukt område, hvor I hurtig vil finde ro, mens I holder øje med bevægelserne i vandet. 

Hos Mörrums Kronolaxfiske kan I få en gratis introduktion til fiskeriet i Mörrumsån. Lektionen tager ca. en time, hvor I får informationer om fiskereglerne og gode tips til fiskeriet, så I får en rigtig god oplevelse. Disse introduktionskurser finder typisk sted om torsdagen. 

Når I søger efter et lystfiskerhus til jeres fiskeferie, så skal I blot vælge område og derefter sætte kryds i søgekriteriet "Lystfiskerhuse". Derefter kan I bladre rundt mellem de forskellige feriehuse og hytter til I finder prcis det feriehus som matcher jeres ønsker. Hos NOVASOL finder I lystfiskerhuse i flere lande, som Danmark, Norge og Polen. 

Fiskeferie med NOVASOL