Ferie i Blekinge skærgård

Hos os kan I leje dejlige hytter og feriehuse i området ved Blekinge skærgård området. Den smukke skærgård strækker sig langs store dele af kysten i Blekinge og er et populært feriested blandt både svenske og udenlandske feriegæster.

Feriehus Blekinge Skærgård

Tag på ø-hop i Blekinge skærgård 

Langs kysten i Blekinge er der mange større og mindre skær, holme og øer. Har I lejet et feriehus i Blekinge, kan I nå flere af øerne i skærgården via broer og med færger. Farvandet ved Blekinge skærgård strækker sig fra Brömsebäck mod nordøst til Sissebäck mod vest og på denne strækningen er der 800 øer. Så der skulle være rigeligt med øer at udforske, mens I er på ferie i Sverige. Mange af øerne ligger uden for Karlskrona, men også ved Ronneby, som også er en del af skærgården i Blekinge. 

En af de smukkeste øer i Blekinge skærgård  er Tjärö. Øen er b.la. kendt for sine røde hytter, også kendt som 'Bullerbyn'. På Tjärö er der også et stort naturreservat. Kan I godt lide at fiske, så er det bestemt værd at tage fiskestangen med til Tjärö. Eftersigende skulle det nemlig være et af de bedste steder at fiske efter gedder.  

Ferie i Blekinge

Oplevelser til jeres ferie i Blekinge skærgård 

De mange øer i Blekinge skærgård ligger tæt på hinanden og på mange af øerne er der små bådpladser, hvor I kan ligge til og udforske øerne til fods. 

Fra jeres feriehus i Blekinge, er der ikke langt til forskellige attraktioner og udflugtsmål. I finder attraktioner som både tiltaler voksne og brøn. Besøg f.eks. det spændende Glasriket, hvor der produceres glaskunst af alle salg. Tag også til Älgparken i Räntemåla gård, hyg jer med shopping og sightseeing i Karskrona og meget mere. Karlskrona er en rigtig hyggelig by, hvor der er meget at se og ikke mindst købe i byens butikker. Forelsker I jer i Karlskrona, så kan I også leje feriehuse i Karlskrona hos os. Vi udlejer flere rigtig charmerende byhyse i Karlskrona. 

Kan I godt lide at sejle, så er det oplagt at tage turen rundt ved halvøen Listerlandet. Det er et meget charmerende område med flere maleriske fiskerbyer. Om sommeren er der flere forskellige arrngementer på Listerlandet, som alle drejer sig om fiskeriet og havet. 

Nær Sölvesborg ligger den lille ø Hanö, på bare to kvadratkilometer og omkring seks kilometer i omkreds. Hanö er et godt sted at besøge på en dagsudflugt, hvor I bare vil nyde de smukke omgivelser og slappe af. På øen bor der ca. 30 fatsboende samt store flokke af dådyr og fugle. På havnen er der liv og glade dag eom sommeren, hvor mange lystsejlere ligger til. På havenen er også en restaurant, en butik samt det lokale musuem, hvor øens historie fortælles. Øen er bilfri og endnu bedre er det, at øen også er fri for myg. 

Karlskrona i Blekinge

Sommerhuse, hytter og feriehuse i Blekinge

Hos NOVASOL har vi udlejet ferieboliger i Blekinge i mange år, og i dag kan vi tilbyde et vidunderligt udvalg af hytter og feriehuse, både på de forskellige øer i skærgården samt på fastlandet. Langs kysten kan I bo helt tæt på vandet og nyde de unikke omgivelser, som findes i Blekinge skærgård. Mange af feriehusene har direkte udsigt til havet og øerne i skærgården. Ofte vil der også være mulighed for enten, at låne en båd eller leje en båd hos ferieboligens ejer. Det er en rigtig fin måde, at opleve den smukke skærgård på. 

Lidt væk fra kysten udlejer vi også flere feriehuse og hytter. De ligger ofte i skovtætte områder eller i de mindre byer. Her kan I kombinere jeres ferie i Sverige med ture i de store skove, hvor der kan samles bær og svampe til aftensmaden. Måske får I også lov at opleve skovens dyrekonge, den store elg.