Attraktioner og aktiviteter i Mellemsverige

I Mellemsverige finder du mange af landets mest kente attraktioner og seværdigheder. Nedenfor har vi samlet et lille udvalg. Under de respektive regioner findes flere nyttige tips og henvisninger, så I kan planlægge en så varieret og interessant ferie i Sverige som muligt.

Attraktioner i Mellemsverige

Gode oplevelser for hele familien  

  • Den zoologiske have i Kolmården nær Norrköping, er Nord-Europas største dyrepark og et absolut højdepunkt for hele familien.
  • Midsommerfest ved Siljansøen – oplev en ægte svensk midsommerfest med traditionel dans og mad (altid fredag eller lørdag omkring den 21. juni).
  • Drottningholm Slott – den svenske kongefamilies slot fra 1500-tallet befinder sig et lille stykke udenfor Stockholm og står opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
  • I Berg udenfor Linköping kan du opleve de berømte sluser i Göta Kanalen.
  • Vasa museet i Stockholm er et af Sveriges mest populære museer - og med god grund. Kom og oplev det 300 år gamle skibsvrag Vasa, der indtil 1961 lå på havets bund. 
  • I Uppsala kan I opleve en lang stribe af museer og historiske bygninger såsom Uppsala katedral og Uppsala slot.

Som I kan se bliver en ferie i Mellemsverige alt andet end kedelige, og med et af NOVASOLs feriehuse i Sverige får I et ideelt udgangspunkt til at opleve alt hvad området har at byde på. NOVASOL Sommerhusudlejning kan tilbyde alle salgs ferieboliger i Sverige - til ferie både sommer og vinter, 

Familieferie i Sverige