Attraktioner i Sverige

Når I holder sommerhusferie i Sverige vil mulighederne for  forskellige oplevelser være mange. Der er mange attraktioner i Sverige, som både tiltaler natur- og kulturinteresserede. De mange gode familieattraktioner giver gode oplevelser, uanset alder. 

Her kan I læse om mange af Sveriges interressante aktivitetsmuligheder for hele familien. Der er så meget at give sig til i Sverige og et sommerhus i Sverige vil give jer den perfekte base, hvorfra I kan tage på opdagelse hver dag på jeres ferie. I bestemmer helt selv, hvilke af de mange gode attraktioner i Sverige. I gerne vil besøge.

Søg og bestil jeres sommerhus i Sverige 

Attraktioner i Sverige for hele familien

Historiske oplevelser i Ekehagens fortidsby i Västergötland

Har I valgt at leje et sommerhus i Sverige i området omkring Ulricehamn og Falköping i Västergötland, bør i bruge en dag på at besøge Ekehagens Fortidsby. Et friluftsmuseum som fører dig flere tusinde år tilbage i tiden og giver dig et indblik i, hvordan man levede for flere tusinde år siden. Her findes bopladser fra sten-, bronze- og jernalderen i et naturskønt område. Dette er et unikt friluftsmuseum hvor du kan levendegøre historiebøgerne og selv prøve at leve som man gjorde i fortiden. På området findes desuden fritgående dyr herunder også vildsvin, der dog er indhegnet. I kan også padle i træstamme-kano, skyde med bue og pil, samt se hvordan man jagede i fortiden. 

Attraktioner i Sverige i naturen

Besøg Glasriket i Småland på jeres ferie i Sverige 

Kører I en tur forbi Glasriket på jeres ferie i Sverige, vil I blive mødt af autentiske værkstedshytter og fascinerende glaskunst. At være glaspuster i Sverige er en tradition, som rækker flere århundrede tilbage i tiden. I Glasriket finder I intet mindre 15 glasproducenter som bl.a. de kendte mærker Kosta Boda og Orrefors. Tag på en rundtur i de enestående produktionsmiljøer, se på glasfremstillingen og de nyeste design. Læs evt. mere om sommerhuse ved Glasriket her. For at få så meget ud af opholdet som muligt, bør man have fordelskortet Glasriket Pas. NOVASOL har sommerhuse og hytter inde i Glasriket, men også tæt på, så I kan nemt kommer dertil i bil. Her kan I få en eller flere dage til at gå og i kan tilmed prøve at puste jeres eget glas og tage det med hjem som souvenir. Glasriket er en af de mest populære attraktioner i Sverige. 

Besøg Laganland Elgepark på jeres ferie i Sverige

Er I taget på kør-selv-ferie til Sverige, kunne en sjov og unik oplevelse for hele familien være, at køre en tur til Elgeparken Laganland. Her møder man elgene og deres store familie. I kan endda komme helt tæt på dem og måske være så heldige at kunne fodre dem med deres livret: æbler!

Parken er helt sikkert et besøg værd og I kan læse mere her: Laganland Älgpark. NOVASOL har flere sommerhuse og hytter i Småland, der er hjemsted for parken. 

Søg og bestil jeres sommerhus i Sverige

Attraktioner i Sverige - Elgsafari

Elgsafari tæt på jeres sommerhus i Sverige

Har I taget bilen med til sommerhuset i Sverige, kunne en elgsafari være en god oplevelse for hele familien. Oplev elgene i deres rette miljø og vandte omgivelser bag bilens beskyttende ruder. På Elgsafari kan du nemlig køre i egen bil på en 2,8 km lang strækning, der er aflukket, midt i den skønne smålandske natur. Det er en fantastisk oplevelse for store og små at se skovenes konge vandre rundt, helt uanfægtet af jeres tilstedeværelse, et syn man ikke kan få mange steder i verden. Læs mere på Elgsafari. NOVASOL har massevis af fantastiske sommerhus og hytter i Småland, så skynd dig at sikre netop det hus, der giver din familien den perfekt ferie i Sverige.

Aktiv ferie i Sverige

Et sommerhus i Sverige er den perfekte mulighed for jer, der elsker at være aktive og nyde den smukke natur, men hellere vil sove i en varm seng frem for i telt. En sommerhusferie i Sverige åbner dørene til et sandt Eldorado, hvis man er til aktiviteter i naturen. I behøver ikke køre langt for at finde steder hvor man kan klatre, sejle i kano, gå lange og afslappende eller udfordrende ture på de utallige afmærkede ruter. Det samme er gældende hvis I ønsker at køre mountainbikes i naturen, Sverige har nemlig massevis af optegnede cykelruter i naturen.

Der er selvfølgeligt også skiområder i Sverige, hvor I ofte kan finde NOVASOL hytter tæt på. Herfra kan I  nyde en dejlig skierie i det svenske. Er I til fiskeri, er der også rig mulighed for dette, når I er på ferie i Sverige. Overalt i naturen finder I små vandløb, større søer samt fine kyststrækninger, hvor I kan kaste linen ud og håbe på fangst. Vær obs på at man ofte skal have en fiskelicens, før I kaster linen. 

Aktiv ferie i Sverige

High Chaparral - perfekt attraktion i Sverige for børnefamilien

En af de helt store opleveler, især for børn, er en tur til cowboylandet High Chaparral, hvilket næsten er et must, hvis man har børn, der elsker af lege cowboys og indianere. Her stiller I bilen på p-pladsen og træder ind i High Chaperrals forunderlige verden. Parken er en tidslomme, midt i smuk natur, hvor I bliver taget 200 år tilbage i tiden og lige pluseligt befinder jer i Det Vilde Vesten. En tur hertil kan selvsagt være noget for hele familien og her finder I masser af shows, forlystelser som western dans, husbyggeri på prærien, togkørsel i et autentisk damplokomotiv og guldvask. Slip børnene løs i kulissebyen Buffalo City, hvor de kan lege cowboys og indianere med legetøjspistoler, bue og pil mv. og være lige så slemme som Emil fra Lønneberg. Book et sommerhus nær High Chaparral allerede i dag.

Nils Holgerssons Verden i Sverige - en fantastisk eventyrpark

Går ferie til et sommerhus i Sverige, kan I tage et smut til Nils Holgerssons Verden, en fantastisk eventyrpark især for de mindste. De voksne kan blive sendt tilbage til barndommens glade minde i parken. I parken kan I opleve Sverige i miniature format og komme på eventyr, meget ligesom Nils Holgersson var det. Her er massevis af aktiviteter, uanset hvad man er til. Børne og voksne kan alle hoppe på trampoliner, spille minigolf, skyde, klatre, cykle på vandet i vandcykler eller køre ræs i mooncars.

Søg og bestil jeres sommerhus i Sverige 

Attraktioner i Sverige til familieferie

Vil du gerne modtage inspiration til din næste ferie? 

Kan du godt lide, at få spændende inspiration til din næste ferie? Så sender vi dig gerne vores nyhedsbrev. I nyhedsbrevene deler vi tips og ideer til ferieophold i Europa med dig. Vi holder dig også opdateret på nye destinationer og ferieboliger, som du kan benytte til den næste ferie. Du kan nemt tilmelde dig vores nyhedsbrev.