Klimaet på Tenerife

Tenerife er verdensberømt som „Øen med evigt forår“. De hyppige passatvinde, øens bjergformation og den kolde kanariske strøm bidrager til disse klimatiske forhold. En ferie på Tenerife giver mulighed for, at få slappet godt af, mens I nyder øens mange oplevelser og det milde klima på terrassen ved jeres feriehus. 

Ferie Tenerife

Ferie i det milde klima på Tenerife 

Generelt er klimaet på øen året rundt meget mildt, moderat og ensartet. Der er hverken meget kolde perioder eller trykkende hedebølger. Gennemsnitstemperaturerne ligger mellem 17-18 C om vinteren og 25-30 C om sommeren. Imidlertid er der i den centrale del af øen en mængde forskellige mikroklimaer, hvor der er afvigelser fra gennemsnittet.

Den største kontrast kan opleves i vintermånederne, hvor man ved havet kan nyde Tenerifes sol og strand og samtidig se Pico del Teides fuldstændigt snedækkede top, kun – i luftlinie - få kilometer væk.

Ikke mindre interessant er det om vinteren at bade på den lyse sandstrand Las Teresitas ved hovedstaden Santa Cruz for senere at tage til universitetsbyen La Laguna 10 km. fra væk og være nødt til at udskifte badebukserne med meget varmere beklædning, når temperaturen er faldet med 10 C.

På øens nordlige og sydlige afsnit er der forskellige klimatiske betingelser:

Syden har flere solskinstimer og norden større fugtighed og nedbør. Det kan f.eks. aflæses af forskellene i landskab og jordens farve. Således har hver ø-del sin egen charme. 

Feriehus med pool Tenerife

Feriehusudlejning på Tenerife 

På Tenerife er der flere forskellige muligheder, for at leje både ferielejligheder og feriehuse, hvor I kan nyde solen og varmen. Hos NOVASOL sommerhusudlejning kan I f.eks. vælge et klassiske feriehus med de typiske kendetegn for husene på Tenerife. I disse feriehuse får jeres ferie et ekstra strejf af det autentiske Tenerife. I kan også finde fler egode ferielejlighder, hvor nogle tilbyder adgang til enfælles pool - perfekt til ferien med børn, som vil elske at plaske i poolen, På Tenerife kan I også leje moderne ferieboliger, hvor der er mange forskellige faciliteter. 

Hos NOVASOL finder I generelt et stort udvalg af ferieboliger i Spanien. Spanien er et af de mest elskede rejsemål blandt danskerne, som søger mod varmen, de dejlige strande og de smukke omgivelser.