Attraktioner og oplevelser på Tenerife

Uanset om det er dag eller nat, om man er ung eller gammel, så er der altid noget at lave, når I holder ferie på Tenerife. 

I kan b.la. få stillet jeres nysgerrighed om planter og dyr ved at tage en tur i den botaniske have, tage med på en spændende hvalsafari eller sejle med ubåd. Kigge på papegøjer, nyde delfinshowet i Loro-park, tage i vandparken Octopus, tilmelde jer en fotosafari eller vandre i de skønne omgivelser. En ferie på Tenerife bliver aldrig kedelig og der vil være rige muligheder for, at krydre ferien med spændende kulturelle indslag. 

Ferie på Tenerife

Kunst- og musikoplevelser på Tenerife 

På Tenerife findes der så mange kunstudstillinger, museer og arrangementer, at det ville være halsløs gerning at opliste alle.

Her er derfor nogle af de vigtigste:

  • I Santa Cruz finder årligt en operasæson sted. Derudover kan man i hhv. juli og september nyde de kanariske folklore-festivaler.
  • La Laguna (Tenerifes kulturelle hovedstad) indbyder én gang om året til international teater-festival.
  • På hele øen (såvel som på naboøerne) finder en kanarisk musikfestival sted over flere uger, hvor fremragende solister og symfoniske ensembler fra hele verden deltager.
  • Tenerifes symfoniorkester er udnævnt til Spaniens bedste orkester og optræder jævnligt på alle øens scener.
  • Puerto de la Cruz er i november altid hjemsted for en international filmfestival om økologi og natur.
  • La Orotava er kulturhovedstad for musik, teater og film. I løbet af året finder der diverse koncerter og opførelser sted.

 

Menuen på jeres ferie på Tenerife 

Det kanariske køkken er enkelt men af dyb kulinarisk tradition. Klimaet og brugen af produkter fra øen dominerer de traditionelle retter.

Selvom du ikke er den store ynder af fisk inden ferien, så kan det sagtens være, at du vender hjem som en stor fiskespiser efter at have været på Lanzarote. Den friskfangede fisk fra Atlanterhavet, der grilles, koges eller steges i smør med den typiske ”papas” og Mojo-saucen er en sand fryd for smagsløg. En tilhørende sprød salat og den lokale vin, så får ganen særbehandling.

For de traditionsbundne og inkarnerede kødspisere tilbyder restauranterne kalv, gris, lam og kanin. Børnene behøver heller ikke undvære pommes frites, spaghetti eller pizza, så der er noget for enhver smag.

Mad på Tenerife

Karneval på Tenerife 

Den mest kendte, mest underholdende og med længsel ventede fest på Tenerife er karnevalet. Det er et stort højdepunkt af godt humør, glæde og en blomstrende fantasi, der næsten ikke kan beskrives med ord.

Selvom karnevalet fejres på hele øen, så er centrum i byen Santa Cruz de Tenerife, der forvandler sig et menneskehav af dansere, masker og originale kostumer i dage af musik, rytme og livsglæde.

At holde ferie i Spanien i et leje feriehus eller en ferielejlighede, giver jer mulighed for, at deltage i præcis de aktiviteter I har lyst til. Brug lidt tid derhjemme inden feriens start, på at undersøge de forskellige oplevelsesmuligheder på f.eks. Tenerife og I vil komme rigtig godt fra start på første feriedag. Søger I en bestemt type feriebolig eller vil I gerne bo tæt på en bestemt attraktion, så kontakt os endelig, for NOVASOL har flere kontorer i Spanien, sm altid kan hjælpe med, at finde præcis det, der passer til jeres ferieplaner.