Mange lejer en feriebolig i Spanien, for at komme ned og nyde de mange solskinstimer, som åbner op for en rigtig god badeferie. Vil I også gerne prøve en spansk badeferie, så er Mallorca et rigtig godt bud på en god feriedestination.

Mallorca har 550 kilometer kyststrækning og en masse vidunderlige strande. Når I vælger at leje et feriehus på Mallorca, skal I huske at nyde den strålende sol, det blå hav og det fine, hvide sand. her på siden har vi lavet en top 5 over de bedste strande på Mallorca, som I kan besøge, når I vælger Mallorca som jeres næste feriemål.

Ferielejlighed Mallorca

Stranden Cala Formentor

Cala Formentor er kendt som the strip, som er en temmelig passende øgenavn, da stranden er 1 km lang, men blot 8 meter bred. Det er en af de mest fantastiske strande på Mallorca - der kan godt være at der ikke er meget plads, men det tillokkende turkisblå vand gør at I alligevel ikke ønsker at bruge al tiden på selve stranden. Nyd solen, at lege sammen i vandet eller nyd en lækker middag på en af restauranterne, mens I kigger ud over de smukke bjerge.

Stranden Playa de Muro

På den nordlige del af øen, ved Alcudiabugten ligger Playa de Muro, som er et super godt valg for børnefamilier. Stranden er meget lavvandet, og man skal et godt stykke ud før det bliver dybt, så børnene kan lege frit i vandkanten. Byg sandslotte med børnene, nyd solen, mens I begraver tæerne i det bløde sand eller tager en kølende dukkert, når varmen bliver for overvældende – på Playa de Muro hele familien kan nyde strandlivet, når det er bedst!

Stranden Es Trenc

Es Trenc er en af Mallorcas mest berømte strande og nævnes ofte på diverse lister over verdens smukkeste strande. Stranden ligger på den sydlige del af øen og når I ser det fine, hvide sand, så forstår I straks hvorfor Es Trenc er meget populær. Her er ganske enkelt fortryllende smukt, og selvom der ofte er mange mennesker på stranden, så lover vi jer, at den er et besøg værd.

Stranden Es Trenc Mallorca

Stranden Cala Agulla

På den nordøstlige del af Mallorca finder du Cala Agulla strand, som er smukt omgivet af tæt fyrreskove og høje bjerge. Stranden er omkring 500 meter lang og 50 meter bred, hvilket betyder, at der er masser af plads. Her kan I nyde det gyldne bløde sand, der er perfekt til en omgang volleyball og det krystalklare vand der indbyder til mange svalende dukkerter. Når sulten begynder at melde sig, kan I tage en pause fra solen og købe noget lækkert på strandens restauranter.

Stranden Cala Mondragó

Cala Mondrago er en uspoleret strand på Mallorcas sydside, i Mondragó National Park, som betragtes som en af øens smukkeste områder. Det er her I går hen, hvis I vil nyde svømning og solbadning i postkortlignende omgivelser. Det er en sandstrand, men på nogle områder er der også sten, som gør det til et populært område at snorkle i.

Dykning Mallorca

Find jeres feriebolig på Mallorca

Har I fået lyst til at opleve disse skønne strande på Mallorca, og samtidig holde en ferie, hvor I helt selv bestemmer hvordan feriedagene skal planlægges, så lej en af vores mange forskellige ferieboliger på Mallorca. I udvalget finder I både smukke villaer med egen pool og gode ferielejligheder, tæt på Mallorcas store udbud af seværdigheder og smuk natur. Kender I allerede Mallorca, så tag et kig på vores øvrige ferieboliger på De Baleariske øer. Her er også mulighed for at holde en skøn ferie, under sydens sol. NOVASOL har udlejet ferieboliger i Spanien i mange år og kan i dag tilbyde et meget bredt udvalg af alle slags ferieboliger, både ferieboliger på det spanske fastland og på de mange dejlige øer.