Feriebolig på Mallorca i øgruppen Balearerne er noget af det bedste, NOVASOL har at byde på, inden for sommerhusudlejning i Spanien. Kom tættere på hinanden og nyd livet på Mallorca. Den skønne ferie-ø byder på et væld af gode oplevelser, et dejligt klima og god mad. 

Ferie på Mallorca

Oplevelser til ferien på Mallorca

Mallorca er et utroligt populært feriemål. Turister kommer her igen og igen på grund af det altid solrige vejr og ikke mindst de dejlige sandstrande. Den lange kystlinje byder på mange forskellige slags strande samt hygelige bugter. Det er nemt for jer, at komme til at bo helt tæt på havet, når I har valgt Mallorca og feriehusudlejning til den næste ferie. Mange af vores ferieboliger ligger ganske tæt på havet, og giver alle muligheder for, at nyde feriedagene i solen med forfriskende svømmeture i det dejlige badevand. Hvis I trænger til at være lidt mere aktive, er der på Mallorca flere muligehder. I kan prøve forskellige vandsportsgrene, som surfing og sejlads. Mange vælger også at holde ferie på Mallorca pga. de mange muligheder for landevejscykling. Mange professionelle cykelryttere kommer også til øen for at træne. 

Øens mange seværdigheder, attraktioner og spændende byer giver masser af indhold til spændende feriedage. Tager I til øens hovedstad Palma, kan I nemt bruge en hel dag i byen, hvor der både er smukke bygninger, som den store katedral, mange gode museer, spisesteder af alle salgs og ikke mindst hyggelige gader, med butikker og lokale vare. I finder spændende attraktioner på hele Mallorca. Måske kommer I også forbi et marked, hvor I kan købe ind af de gode, lokale vare, som kan nydes hjemme i feriehuset, mens solen går ned i horisonten. For ferie handler jo også om afslapning, forkælelse og samvær med dem I rejser med. 

Gastronomi på Mallorca

Mallorcas køkken bliver gerne beskrevet som kraftigt og uden megen dikkedarer. Det solide ”bondekøkken” frembringer dog efterhånden også raffinerede og fantasifulde retter. Dedikerede fiskespisere kommer på øen helt til deres ret. Spidstegt pattegris er her en særlig lækkerbisken, men også lam og får kommer på bordet sammen med øens typiske grøntsager. I jagtsæsonen bliver også kaniner, ænder og vagtler sat på menuen. 

Fisk og „alt godt fra havet“ er altid at finde på menukortene. En populær forret er syltede ”gambas” i stærk hvidløgssovs, men også muslinger, blæksprutter, aborrer og languster er lækre. De yngste gæster skal dog ikke undvære pommes frites, spaghetti eller pizza, og således er der populære retter til hele familien. Det siger sig selv, at de voksne altid nyder maden med en af de fremragende spanske vine.

Mandler og „ensaimadas“ (brødsnegle) er populære på Mallarco. Ikke kun mandelblomstringen i januar/februar begejstrer øens besøgende, men også specialiteter med mandeler som f.eks. de berømte mandelkager eller den lækre og fløderige mandelis, gøre lækkersultne feriegæster glade. 

Mad Mallorca

Feriebolig på Mallorca

NOVASOL står for en stor del af sommerhusudlejning på Mallorca. Vores ferieboliger på Mallorca er udvalget således, at de lever op til de forskelligartede ønsker vores kunder måtte have. Vælger I at holde jeres ferie i en af vores ferieboliger på øen Mallorca, kan I nemlig helt selv vælge hvilken standard netop jeres feriebolig skal have. Vores erfaringer indenfor sommerhusudlejning fortæller os, at nogen prioriterer at have egen pool, mens andre ønsker en mere enkel og autentisk indretning. På øen Mallorca kan I få begge dele.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande