Ferie i Ariany - Mallorca

Ariany på Mallorca er et af de mange fantastiske steder, hvor I kan leje et feriehus hos NOVASOL Feriehusudlejning. Vi har noget for enhver smag, og vi vil glæde os at se jer her i Ariany, som er en hyggelig lille perle på Mallorca - ferieøen med masser af sol, strand og hav. 

Ferie på Mallorca

Sommerhus i Ariany

Ariany på Mallorca er stedet for jer, der gerne vil slappe af i fred og ro, i den skønneste natur og så alligevel have mulighed for, at give ferien et drys af kulturelle oplevelser og farverigt byliv. Selve Ariany by er ikke særlig stor, men det er ikke det store problem, for I kommer nemt rundt til andre byer og attraktioner på Mallorca fra jeres feriebolig. Det nemmeste er at leje enbil, så I selv bestemmer hvor og hvornår I vil på tur. Den offentlige transport er dog også fin at benytte, når I får lyst til at udforske øen lidt nærmere. 

Oplevelser til ferien i Ariany 

Ariany er mest kendt for sine mange vindmøller og for det lokale marked, som finder sted hver torsdag. I må endelig besøge markedet, hvor I kan købe de lækreste lokale produkter og måske finde en særlig souvenir, til minde om jeres ferie i Ariany. 

Fra Ariany er der kun godt en times kørsel til hovedstaden Palma, hvor der både er strand og hav og rige muligheder for shopping, sightseeing, spisning, fest og dans. På Mallorca finder I også mange spændende arkæologiske seværdigheder, som fortæller om øens mangeårige historie. Imponerende bygningsværker er der også mange af og i naturen er der både plads til gode vandreture og måske en picnic, ved en af de smukke bugter, som findes flere steder på øen. 

Fra ferieboligen i Ariany kan I tage turen op til den nordlige del af øen, hvor I b.la. finder byen Alcudia, som er en mere turistpræget by. Her er der også gode badestrande og for børnefamilierne vil den tur i det store vandland Hidropark nær Alcudia være et hit. Nærmeste større by er Manacor, som er kendt for disse tre ting: grotter, marked og perler.

Oplevelser Mallorca

NOVASOLs feriehusudlejning i Spanien 

NOVASOL har været eksperter i feriehusdlejning i Spanien i mange år - helt naturligt, når Spanien er blandt de allermest populære feriemål. Udvalget af ferieboliger begrænser sig derfor ikke kun til Mallorca. Også på de andre Baleariske øer udlejes ferieboliger.  Det spanske fastland byder også på utrolig mange dejlige steder, hvor I kan holde den ferie I drømmer om.