Ferie i Valldemossa - Mallorca

På Mallorca er der mange muligheder for, at få en skøn ferie. Vi oplever at Spanien er et meget populært ferieland, og NOVASOL har her et hav af sommerhuse til leje, f.eks. i Valldemossa på Mallorca. Valldemossa ligger oppe ved de nordlige kyster på Mallorca. 

Valldemossa Mallorca ferie

Lej feriehus i Valldemossa 

Valldemossa på Mallorcas nordlige kyst ligger smukt mellem oliven- og mandeltræer i bjergene Sierra de Tramuntana. Her opholdt det berømte/berygtede kærestepar komponisten Frédéric Chopin og forfatterinden George Sand sig i vinteren 1838-39. Sand skrev siden bogen 'A Winter in Majorca' om deres tid her. Valldemossa er blevet et meget kendt udflugtsmål, dels pga. Chopin og Sand-historien, men også takket være det smukke gamle kloster Cartuja de Valldemossa - stedet hvor parret boede. Det er klart et besøg værd. En spadseretur rundt i byens smalle og stejle gader med de sandfarvede huse, kan også varmt anbefales.

Fra jeres feriehus i Valldemossa er der ikke langt til f.eks. Mallorcas storby - Palma. En smuk by fuld af flotte bygninger og hyggelige gader med sjove butikker og gode restauranter. Ved havnen er der liv og mange flotte skibe fra hele verden. Ved Palma finder I også en dejlig strand. Det er perfekt at holde ferie på Mallorca, hvis Igerne vil have en ferie hvor I både kan slappe af ved de dejlige strande og nyde solens varme og tage på udflugter til forskellige attraktioner på øen, for dem er der mange af. 

Ferie Mallorca

Feriehusudlejning i Spanien

Spanien er et utroligt fascinerende ferieland, og hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I finde et stort udvalg af alle typer ferieboliger. NOVASOL har flere kontorer i Spanien og det er medarbejderne her, som sørger for, at der løbende kommer nye feriehuse, villaer og ferielejligheder til udlejning, så vi kan dække ethvert ønske til en god ferie i Spanien

I Spanien kan I f.eks. leje mange flotte spanske fincaer, som afspejler den spanske byggestil og som rummer masser af autentisk charme. De mange feriehuse med pool i Spanien er der altid rift om. Med en privat pool er der altid plads ved poolkanten og I kan benytte poolen, lige når I gerne vil. Er I fans af ø-ferie, så har vi også mange feriehuse på De Baleariske Øer, udover på Mallorca samt ferieboliger på De Kanariske Øer. 

Feriehus pool Mallorca