Ferie i Calviá - Mallorca

Calvia er stedet for jer, der vil have masser af sol, strand og vand. NOVASOL udlejer sommerhuse over hele Spanien og naturligvis finder I også vores ferieboliger i Calvia på Mallorca. 

Feriehus Calvia Mallorca

 

Hold ferie i Calviá

Calvia på Mallorcas ligger i på den sydvestlige del af øen, i et vældigt populært område, ikke langt fra de kendte feriesteder Magaluf og Palma Nova. Her er en perlerække af fine strande og masser af sportsaktiviteter, så vil I både kunne dase og motionere om dagen og ellers nyde bylivet om aftenen, er det her lige området for jer.

Fra Calvia kan I hurtigt og nemt komme ind til hovedbyen Palma. Her må I ikke snyde jer selv for en vandretur i den gamle middelalderbydel. Spis en god middag på en af byens utallige restauranter, og slut så dagen af med en cocktail på en af de chikke barer på havnefronten. Der er mange spændende attraktioner på Mallorca, som både kan nås med bil og den offentlige transport. Besøg f.eks. de romerske ruiner i Alcúdia eller dragehulen ved Porto Cristo. 

Feriehus pool Mallorca

Find jeres feriehus på Mallorca

Har I fået lyst til at opleve Calviá eler bare Mallorca generelt, hvor de skønne strande, atmosfærefyldte byer, og flotte udsigter venter og hvor I samtidig kan holde en ferie i Spanien, hvor I helt selv bestemmer hvordan feriedagene skal planlægges, så lej en af NOVASOLs mange forskellige ferieboliger på Mallorca. Vælg blandt de smukke villaer med egen pool, gode ferielejligheder og originale spanke fincaer med charme og historie.  Kender I allerede Mallorca, så tag et kig på vores øvrige ferieboliger på De Baleariske øer. Her er også mulighed for at holde en skøn ferie, under sydens sol.