Ferie i Cala Santanyi - Mallorca

Cala Santanyi er en perle af et feriested, hvor I kan leje sommerhuse med NOVASOL. Med os er der mange steder at holde ferie i Spanien, og Cala Santanyi er bestemt ét af dem. Cala Santanyi er ikke et at de steder på Mallorca, som man ofte hører om. Men det er en virkelig perle, hvorfra I kan opleve de mange facetter som Mallorca byder på. Aktiv ferie, kulturel ferie eller rendyrket daseferie - det hele kan I få, hvis I vælger en feriebolig på Mallorca

Feriehus Cala Santanyí - Mallorca

Ferie i Cala Santanyi - noget for alle 

Cala Santanyi er et sandt ferieparadis med sin beliggenhed i bunden af den skønneste sandbugt på Mallorcas sydlige kyst. Her er ganske enkelt så smukt, som på et postkort med grønne træer, fint hvidt sand og krystalklart blåt vand.

Med den rolige atmosfære og den meget børnevenlige strand er Cala Santanyi et oplagt sted at holde ferie, hvis man er en familie med små børn. Sydkysten af Mallorca er i det hele taget et overflødighedshorn af smukke strande i de skønneste små bugter omkransede af træklædte klipper.

Hver onsdag og lørdag er der et marked i nært beliggende Santanyi, hvor I kan forsyne jer med friske øspecialiteter, grønsager og frugt. Kun få km videre venter den kendte naturpark Mondrago og nogle af øens dejligste badebugter. I naturparken er der vilde, sjældne orkidéer, flere end 70 fuglearter og af og til en af de indfødte landskildpadder. Et sandt hotspot for naturentusiaster.

Ferie på Mallorca

Feriehusudlejning i Spanien 

Hos NOVASOL er meget glde for det udvalg af ferieboliger, som vi har over hele Spanien. Vi har noget for enhver smag. Cala Santanyi på sydkysten af Mallorca er blot et af mange spændende - og også mindre kendte - steder, hvor I kan leje lokale ferieboliger med os. Klik dig igennem vores tilbud, så finder du sikkert også et, der passer lige til din smag og dine behov. Hvad enten du er på jagt efter en større villa, et rustikt landsted eller blot en mindre lejlighed. Vi har det hele.

Er I fan af ø-ferie, så kan vi også tilbyde jer et bredt udvalg af ferieboliger på De Baleariske Øer - hvis I gerne vil opleve de andre øer udover Mallorca. 

Villa Mallorca