Ferie i Cala Pi - Mallorca

Cala Pi er blot en af de utallige muligheder, I har, for at holde ferie på Mallorca.  På denne dejlige ø har vi et væld af sommerhuse, ferielejligheder og villaer til udlejning. I Cala Pi kan I holde en dejlige badeferie kombineret med ture rundt i lokalområdet, hvor I kan hanlde lokalt, spise lokalt og virkelig få den spanske kultur og livsstil helt ind under huden - at bo i de mindre byer giver ferien i Spanien et mere autentisk præg, og mulighed for, at få nogle særlige oplevelser med hjem. 

Ferie Cala Pi - Mallorca

 

Ferie i et feriehus i Cala Pi

Cala Pi på Mallorca ligger smukt på den klipperige sydkyst. Stedet er bl.a. kendt og elsket for sit krystalklare vand. Lige i nærheden ligger Llucmajor og Campos, som er to hyggelige gamle landsbyer med masser af atmosfære, restauranter og barer. Dette lille kendte paradis, på den robuste og uspolerede sydkyst af Mallorca, ligger ca. 12 km syd for byen Llucmajor og er en by af en beskeden størrelse, hvilket også afspejles i den ro der findes i området. 

Calas Pi er særligt elsket af cyklister pga. de mange skønne cykelstier i området. Faktisk er der cykelsti hele vejen ind til hovedbyen Palma. I kan også nemt hoppe på den lokale bus og tage turen ind til den spændende by Palma. I Palma udlejes også ferieboliger, hvis I nu skulle forelske jer i byen. 

 De skønne strande og bugter indbyder til en lang siesta. En ferie i Spanien handler jo også om at få nydt det skønne klima og de strande, som vi er mange der elsker at besøge pga. det hvide sand og det krystalklare hav. 

Ferie på Mallorca feriehus

Ø-ferie i Spanien 

Det er ikke kun på Mallorca I kan holde en ø-ferie med spansk isslæt. 

På de to øgrupper De Baleariske Øer og De Kanariske Øer, har NOVASOL Feriehusudlejning også flere ferieboliger I kan leje. De tre øer som udgør Baleaerne, Mallorca, Menorca og Ibiza, har alle en bred vifte af attraktioner og seværdigheder, som I kan udforske nærmere, hvis I f.eks. lejer feriehus på De Baleariske Øer.

De Kanariske Øer består af syv store øer, som befinder sig vest for Afrika og byder på solskinsrigt vejr og glade dage året rundt. De to største og mest populære øer er Tenerife og Gran Canaria, som hver især har sin egen særprægede livsstil og atmosfære. Vælger I at leje et feriehus på De Kanariske Øer, kan I glæde jer til mange ferieoplevelser, uanset hvilken ø, I holder jeres næste ferie på. 

de kanariske øer