Ferie i Cala Millor - Mallorca

Drømmer I om en ferie i Spanien og gerne med hav og strand helt tæt på, så er det oplagt for jer at vælge en feriebolig på Mallorca, f.eks. i byen Cala Millor på den østlige side af øen. Her udlejer vi dejlige ferieboliger, hvor I selv kan vælge, om I vil bp i en lejlighed lige ved promenaden og stranden eller om I vil trække lidt væk far byen, hvor også den smukke natur kan nydes fra feriehusets terrasse. 

Ferielejlighed Cala MIllor - EML752

 

Ferieoplevelser i Cala Millor

Cala Millor på østkysten er et af Mallorcas helt klassiske feriemål, der byder på de skønneste sandstrande og et festligt og sprudlende natteliv. Her kan I slappe af i solen, ruste jer til vilde eventyr på den lokale dykkerskole eller afprøve andre former for vandsport. 

Naturen omkring Cala Millor på østkysten af Mallorca er kuperet og grøn og kan sagtens ses og opleves på cykel. Netop denne transportform er populær i området. Ellers er der mulighed for oplevelser som bilsafari, ridning og gokart. Besøg den nærliggende by Son Servera, hvor der afholdes marked hver fredag. Her kan der pruttes om prisen og findes lokale souvenirs til at tage med hjem som minde om ferien på Mallorca. 

Fra jeres feriebolig i Cala Millor er der ikke langt til byens restauranter og indkøbsmuligheder. Så en bil er ikke en absolut nødvendighed, for at få en god ferie i Cala Millor. Vil I på længere ture kan I nemt komme rundt med den offentlige transport. En lejet bil er god på Mallorca, hvis I gerne vil hele øen rundt. I bestemmer jo desuden også selv hvornår I skal afsted og hvornår det er tid til en frokostpause eller en svømmetur. 

Ferie Cala MIllor Mallorca

Ferie med frihed i et feriehus 

Måske har I tidligere lejet en feriebolig til jeres ferie, og ved hvilke fordele det har. Hvis I overvejer det for første gang, så kan I se frem til en ferie med masser af frihed. Den private feriebolig giver jer nemlig plads til at være jer selv. Der er ingen fastlagte programmer eller udflugter der skal følges og spisetider styrer I helt selv. Ferieboliger er også for jer, som godt kan lide at der er mulighed for at være spontane. Er humøret til en feriedag med ren afslapning ved feriehuset, så gør I det og vil I ud på eventyr i området, så pak bilen eller hop på cyklerne og sus afsted. 

NOVASOL Feriehusudlejning har siden 1968 oparbejdet et stort og meget bredt udvalg af feriehuse, lejligheder og villaer på tværs af hele Europa. Det betyder, at vi kan tilbyde noget for enhver smag og for enhver ferie - sommer som vinter samt for rejsegrupper af alle størrelser. 

Ferie i sommerhus