Ferie i Alaro - Mallorca

Alaro på nordkysten af Mallorca er bare et af de mange fascinerende steder, I kan leje lokale feriehuse med NOVASOL. Lad Alaro være målet for jeres næste ferie på Mallorca. Alaro er ikke en af de mest kendte byer på Mallorca, men for jer som gerne vil holde ferie lidt væk fra de primære turistområder på Mallorca, så kunne en by som Alaro være det helt rette valg for jer. 

Feriehus Alaro - Mallorca

Feriehus i Alaro

Alaro har den skønneste og mest fredfyldte beliggenhed for foden af Tramuntana-bjergkæden på Mallorcas nordlige kyst. Her skal I tage hen, hvis I trænger til et godt hvil for øjne og ører, krop og sjæl. Man kan simpelthen ikke undgå at slappe helt af i disse helt igennem smukke omgivelser.

Fra Alaro er der den smukkeste vandretur op til ruinerne af middelalderslottet Castell d'Alaró. Det tager omkring et par timer at nå toppen, 800 meter over havet, men så bliver I også belønnet med den mest pragtfulde udsigt ud over bjergene, havet og kysten hele vejen til Palma.

I Alaro er det muligt både at leje feriehuse og ferielejligheder. Fælles for ferieboligerne er, at de ligger i naturskønne omgivelser, hvor I på terrassen kan slappe af, mens I lader feriestemningen sænke sig. De fleste af ferieboligerne i Alaro har enten en privat pool eller en fælles pool. En pool giver både mulighed for masser af sjov og leg i vandet, men også for en behagelige svømmetur, når varmen er på sit højeste. Fælles for ferieboligerne er også, at de fremviser den typiske spanske byggestil og de udendørsforhold er tilrettelagt så der både er plads i solen og skyggen, for dem som helst nyder ferien der. 

Sommerhus med pool Mallorca

 Leje af ferieboliger hos NOVASOL 

Gå allerede nu ind og se vores store udvalg af feriehuse og bliv inspireret til din næste ferie med NOVASOL Feriehusudlejning. Vi kan tilbyde jer det største og bredeste udvalg af ferieboliger ikke bare på Mallorca, men i hele Europa. Alle ferieboligerne, fra nord til syd, er privatejede og giver jer derfor en unik mulighed for, at få en ferie i autentiske rammer, uanset om I lejer en feriebolig i Spanien, i Tyskland eller i Polen. I vil også altid have den samme service med på ferien, i form af vores centrale kundeservice, som er placeret i Danmark. Kundeservice er klar til at hjælpe jer, uanset hvor I rejser hen.