Attraktioner på Mallorca

Der er mange muligheder for, at holde ferie i Spanien og ikke mindst de dejlige spanske øer tiltrækker feriegæster, som kommer for at nyde godt af det dejlige klima og øernes mange oplevelser. Mallorca er ikke kun en badeø, for ikke mindst hovedstaden og baglandet tilbyder en mængde spændende attraktioner og seværdigheder. Nævneværdige er øens vidunderlige slotte, f.eks. Mallorcas største slot i Capdepera eller Spaniens eneste rundslot i Palma. I Palma kan I også beundre en af Spaniens flotteste katedraler, La Seu, Almudaina-paladset – tidligere kongepalads – og andre imponerende bygningsværker som La Lonja, der er tidligere søhandelsbørs.

I skal også tage og besøge flere af de mange museer, som f.eks. Museo de Mallorca eller Fundación Pilary Joan Miró i Palma, det etnologiske museum i Muro (nord) eller Museo Chopin- George Sand (ved siden af to andre museer) i Valldemossa.

Ferie Mallorca feriehus

Interessante er på Mallorca også:

 • De arkæologiske seværdigheder, f.eks. levnene af en forhistorisk bebyggelse nær Artà
 • De romerske ruiner i Alcúdia
 • Det arkæologisk vigtigste sted på Mallorca, Capocorp Vell på øens sydlige del
 • De mange drypstenshuler på Mallorca, f.eks. den berømte dragehule ved Porto Cristo
 • Halvøen Formentor med den flotte udsigt til stejlkysten
 • De talrige fiestas på øen, de bedste finder sted om efteråret
 • Fredede naturområder og parker på Mallorca, f.eks. Botanicactus ved Santanyí, der regnes for en af Europas største botaniske haver.
 • Keramikproduktion i mange byer på øen
 • Udflugter til de andre baleariske øer - Menorca og Ibiza. Det er også muligt at leje ferieboliger på øvrige Baleariske øer hos NOVASOL. 

Aktiviteter og udflugtsmål på Mallorca

Mallorca er ikke kun kendt for de kilometerlange strande, skønne bugter, det rolige midtland, bjerge og stejle klippekyster med brændinger.

Solskinsøen Mallorca giver også mange fascinerende indtryk, som afviger meget fra andre øer. Anbefales kan en udflugt til bjergkæden Sierra de Tramuntana, der løber parallelt med havet i nordøst. Her skulle du besøge den maleriske by Calvia, der er beliggende i et typisk middelhavslandskab med en romansk-gotisk kirke Iglesia Parroquial og slottet Castillo de Bemdinat fra det 18. århundrede.

Byen Soller imponerer de besøgende med sine herskabsvillaer. Tillige finder man en speciel sporvogn, der fører til havnen og en romantisk fiskerhavn. Seværdige er den nygotiske kirke Parroquia de San Bartolomé, museet Museo de Soller og klostret San Francisco.

Attraktioner Mallorca

Markeder på Mallorca 

 • Søndag, kl. 7-13, Santa Maria: Grønsags- og kvægmarked. Dette store grønsagsmarked udvides adskillige gange om året til et landbrugs- og kvægmarked, hvis du nu absolut vil købe et æsel.
 • Søndag kl. 7-13, Felanitx: Markedshandlernes stande står tæt i de smalle gyder. Byens øvrige butikker har også åbent om søndagen, men derimod er alt lukket i Felanitx om mandagen. Efter indkøbene kan hele familien spise den berømmede paella i ”Mercado Bar” .
 • Tirsdag kl. 7-13, Artá: Markedet i Artá er blevet det ugentlige træfpunkt for mange i den østlige del af øen. Efter indkøbene kan man spise en ”markedsmenu” i ”Café Parisien.
 • Onsdag & lørdag kl. 7-13, Santanyí: Grønsagsmarked. På markedspladsen foran den imponerende kirke er de lokale tidligt på indkøb, hvorefter øens gæster kommer og fylder taskerne med frugt og grønsager. Slutteligt mødes man på én af de tre caféer og nyder en carajillo.
 • Onsdag kl. 7-13 , Sineu: Grønsags- og kvægmarked. Den gamle lille bymidte er en helt rigtig ramme for det maleriske marked. Hvis du vil sikre dig en plads, hvor middagsmaden kan fortæres, så vent ikke for længe med at gå til den ”celler”, der ligger ved siden af kirkepladsen.
Feriehus med pool på Mallorca

 Leje af ferieboliger på Mallorca 

Hos NOVASOL Feriehusudlejning har det i mange år været muligt, at leje en feriebolig i Spanien. I starten var det ferieboliger på det spanske fastland som kom til udlejning og efterfølgende fulgte flere feriehuse og lejligheder på de spanske øer, herunder Mallorca. I takt med at Mallorca blev mere og mere populær ift. feriehusudlejning, valgt vi at åbne eget kontor på Mallorca. Det er herfra det daglige arbejde på Mallorca foregår og her vores medarbejdere hele tiden arbejder for, at få nye ferieboliger til udlejning. På Mallorca har I valget mellem ferieboliger nær de større byer samt ude i de små provinser. Fra feriehuset på Mallorca kan I nemt bevæge jer rundt på øen og besøge de attraktioner I synes virker mest spændende.