Klimaet på Lanzarote

På Lanzarote har man ingen isvinter, intet regnfuldt forår, ingen tør & hed sommer i Middelhavsområdet eller grå novemberdage.

Her hersker det ”evige forår” med tempereret klima. Til trods for det afrikanske fastland som nabo sørger de nordøstlige passatvinde for friske sommermåneder og milde vintermåneder. På Lanzarote er der sammenlignet med de andre kanariske øer mindst nedbør. I gennemsnit falder der 135 mm nedbør på årsbasis. Det er mindre end en 1/10 af mængden i Mellemeuropa. Men hvis det skulle regne, så er det kort og heftigt. Nedbør forekommer primært i perioden fra november til februar. Derfor regnes vintermånederne for de skønneste på Lanzarore. Når det har regnet, så blomstrer hele øen op i grøn og broget pragt.

Feriehus Lanzarote

Gennemsnitstemperaturerne på Lanzarote er mellem 18 grader i februar til 24 grader i august. Vandtemperaturen i det åbne hav ligger på 18 grader i februar til 23 grader i sommermånederne.

Himmelen er sjælden skyfri, og i nord er det oftere overskyet end i syd. Tit klarer det op indtil middag. Så kan I igen nyde den dejlige ferie i Spanien og hygge jer i feriehuset eller i den byen. De ferieboliger der udlejes via NOVASOL, giver jer alle muligheder for, at holde den ferie i bedste kan lide. Tag et kig på feriehusene på Lanzarote og kontakt os gerne, hvis I har brug for hjælp til, at finde det helt rette feriehus.