Kultur i Spanien

En feriebolig i Spanien byder på mere end sol, varme og kølig sangria. En rig kulturarv præget af forskellige folkeslag, findes i hele landet. Kultur i Spanien er naturligvis mange forskellige ting. Et lands kultur præges både af historien, kunsten, naturen og menneskene i landet. Udforsk den del af den spanske kultur, som I finder mest spændende. I kan glæde jer over, at der er nok kultur i Spanien til mange gode ferier. 

Alene ud fra de historiske kulturskatte som Spanien er i besiddelse af, må man betegne landet som ualmindelig rigt. Hulemalerier fra stenalderen, levn fra den keltiske, føniske og romerske epoke, såvel som fra den mauriske periode og middelalderen, samt den nyere tids kunstskatte, har stor tiltrækningskraft på besøgende med interesse for kulturhistorie.

Kultur i Spanien

Opleve nutidens kultur i Spanien 

Nutidens kunst- og kulturliv er mindst lige så omfattende og levende som fortidens. I den forbindelse er det ikke kun storbyerne Madrid og Barcelona, der er centrum for begivenhederne, men derimod i tiltagende grad også de øvrige regioner. Spansk folkemusik og flamencodans er stadig noget der udøves i alle dele af landet. Den udtryksfulde flamencodans udøves også i mange andre lande og er en del af den spanske kultur, som I bør opsøge i løber af jeres ferie i Spanien

Efter Franco og åbningen af Spanien fulgte meget hurtig en internationalisering, der også smittede af på kulturlivet. Ikke mindre en 3 gange har spanske byer været udnævnt til europæiske kulturhovedstæder (Madrid 1992, Santiago de Compostela 2000 og Salamanca 2002).

Kultur i Spanien er også flotte parader og festivaler

Oplev storslået arkitektur i Spanien 

De mange berømte bygninger og seværdigheder er også en del af landets rige kulturarv. Mange seværdigheder i Spanien er opført på UNESCOs liste over kulturarv. Spaniens arkitektur er meget varieret og inspireret af både Europa og Mellemøsten. Dette kan ses i Spaniens mange paladser, kirker og klostre. Hvis I ønsker en pause fra de mange timer på stranden, er der virkelig mange seværdigheder, som er et besøg værd, og de giver jer et godt indtryk af den spanske kultur.

Lej en feriebolig i Spanien og udforsk kultur i Spanien

Jeres feriehusophold i Spanien 

Jeres ferie i Spanien kan I selv planlægge, som I synes. Der er som sagt masser af kulturelleoplevelser I kan kaste jer ud i, men der er naturligvis også de bedste betingelser for dejlige, rolige feriedage hvor I nyder omgivelserne ved feriehuset eller udsigten fra ferielejlighedens terrasse. En tur til stranden eller en eftermiddag på en cafe på byens torv, er også dejlig feriebeskæftigelse. For ferien er også til ro og samvær med familie eller venner. Og netop her kan NOVASOL Feriehusudlejning være med til, at give jer en god ramme for dette, i en af de mange ferieboliger som udlejes i hele Spanien, både på det spanske fastland og de mange skønne spanske øer, som f.eks. de Baleariske øer, som mange elsker at besøge. Udbuddet af ferieboliger er lige så forskelligt, som områderne i Spanien. Flotte spanske fincaer, moderne villaer med pool og gode ferielejligheder er på programmet. Her er også boliger med plads til to, far, mor og børn samt den helt store gruppe, som vil nyde ferien sammen i Spanien.