Feriehus nær Montserrat

Montserrat er et bjergmassiv nær Barcelona på Costa Brava. Bjerget er et af de vigtigste religiøse steder i Spanien og bliver ikke kun besøgt af dem med religiøse motiver, men også af jer der ønsker en af de mest spektakulære udsigter over Katalonien og Costa Brava. Det kendte kloster er hjemsted for den legendariske „Hellige Gral“ og den verdensberømte ”Sorte Madonna”. Det ligger 1.136 m. over Rio Llobregat. Udsigten herfra er fænomenal og ikke mindre flot fra San-Jeronimo-enebeboelsens bjergsti. Lej et feriehus nær Montserrat og nyd det bedste ved en ferie på Costa Brava.

Feriehus costa Brava

Feriehus nær Montserrat

Leje af et feriehus nær Montserrat er et godt udgangspunkt for unikke naturoplevelser. I kan leje feriehuse i naturparken omkring Montserrat, hvor I finder et rigt dyre- og planteliv og et overvældende landskab. I kan spadsere rundt i de smukke klostre og kirker og høre det populære drengekor, som optræder hver dag. I kirken Santa Maria de Montserrat kan I beundre La Moreneta, den sorte Madonna, samt tage svævebanen ned til hulen i Santa Cova. Med et feriehus nær Montserrat kan I bo blandt de lokale og komme endnu tættere på den afslappede spanske livsstil. Få det bedste ud af en ferie i Katalonien med et feriehus nær Montserrat.

Er du interesseret i at nyde udsigten fra Monteserrat og opleve den skønne natur omkring, bør I leje et feriehus hos NOVASOL. Med et feriehus får I friheden til helt selv at bestemme hvordan jeres feriedage skal benyttes og i hvilket tempo I vil udforske regionen. I skal ikke bekymre jer om en fastsat morgenmadstid eller støj fra andre feriegæster. I kan vælge mellem en bred vifte af feriehuse på Costa Brava nær Montserrat og hvis ikke I finder præcis det I ønsker, kan I altid kontakte NOVASOLs kundeservice. Vi ønsker jer en rigtig god ferie i Spanien!