Attraktioner og aktiviteter på Fuerteventura

Fuerteventuras hovedattraktion er uden tvivl de lange, hvide strande på østsiden af øen. Her får man virkelig mulighed for at slappe af og rigtig nyde solen i fulde drag. Fuerteventura byder dog også på kulturel afveksling, og vi har nedenfor udvalgt en række seværdigheder og attraktioner. Fra jeres feriehus på Fuerteventura vil I uden tvivl komme til, at tage turen ned til den lokale strand mange gange. Men på Fuerteventura er der også mange muligheder for, at få en masse andre gode ferieminder md hjem fra ferien i Spanien

Ferie Fuerteventura

Ecomuseo de La Alcogida

Det økologiske museum La Alcogida, giver indsigt i det traditionelle liv på landet. Her kan man bl.a. opleve hvordan kornet males i møllen, hvordan ost og brød fremstilles fra bunden og hvordan husdyrene tidligere blev passet og plejet. Endvidere får man mulighed for at betragte keramikere og vævere, mens de udfører deres arbejde på traditionel vis. Dette museum byder på mange store oplevelser, særligt for børnene. Museumsområdet er lukket mandage og lørdage.

Museo Arqueológico y Etnográfico

På museet for arkæologi og folklore i Betancuria, kan man gå i urbefolkningen i La Atalayitas fodspor. Museet er delt i 3: en arkæologisk, en palæontologisk og en etnografisk del. Således får man et meget godt indblik i de første indbyggeres liv og skikke.

American Star

I januar 1994 sank det amerikanske krydstogtsskib American Star, da det gik på grund ud for stranden Playa de Garcey. Mange har i eftertiden forsøgt at komme ned til vraget, for at sikre sig genstande fra luksusskibet. Sådanne forsøg har hidtil kostet mere end 30 mennesker livet. Derfor frarådes det på det kraftigste at foretage sådanne (dum-)dristigheder.

Villa Gustav Winter

Ved Cofete på halvøen Jandía, ligger Villa Gustav Winter som er opkaldt efter sin oprindelige ejer, tyskeren Gustav Winter. Bygningens tilslørede og uvisse fortid, har givet grobund for adskillige rygter og myter om hvad villaen muligvis har været brugt til. Villaen ligger meget isoleret og kan kun nås via en hårrejsende tur ad grusveje nedenfor bjergene. Villaen blev bygget i 1930´erne, og bl.a. derfor går nogle af myterne på, at villaen skulle tjene som tilflugtssted for fremtrædende nazister. Nutidens ejer er ukendt, og selve huset er forladt.

Oasis Park

Oasis Park er en tropisk temapark som befinder sig i La Lajita. Tropiske dyr, alt fra aber til zebraer, er til stor begejstring for hele familien. Her ligger også det største, europæisk forvaltede kamelreservat og en særdeles seværdig botanisk have med eksotiske planter. Parken holder åbent året rundt.

Sport på Fuerteventura

Vandsport på Fuerteventura

Takket være den konstante vind som blæser ind over øen, er strandene her et sandt eldorado for vandsportsentusiaster. Vestkysten egner sig specielt til ekstremsport, mens surferne foretrækker nordsiden ved Corralejo eller østkysten (i særdeleshed det lange strandafsnit mellem Costa Calma og Jandía). Også udøvere af kite-surfing har i de seneste år fundet den store glæde her og gjort stedet stadig mere populært. Stranden er til dels inddelt i egne områder for hhv. wind- og kite-surfing.

Tag et kig på de ferieboliger som NOVASOL Feriehusudlejning kan tilbyde på Fuerteventura, og se om ikke denne spændende ø skal være jeres næste feriedestination.