Flyv til feriehuset på Mallorca, Costa del Sol eller i Barcelona

Der er intet så skønt som at holde ferie i en feriebolig i Spanien. Skønne strande så langt øjet rækker, vidunderlig natur, en kulinarisk oplevelse af de helt store og en meget imødekommende befolkning.

Strand Spanien

 

Hold ferie på Mallorca i et feriehus eller ferielejlighed

For rigtig mange danskere er Mallorca synonymt med charterferie, men det behøver det ikke at være. Vælger I at holde ferie i jeres eget feriehus eller ferielejlighed på Mallorca, får I mulighed for selv at bestemme ferie-tempoet og samtidig er der et væld af spændende ferieoplevelser, der venter rundt om hjørnet. Find og bestil ferieboliger på Mallorca her i alle størrelser og prisklasser.

Feriehus på Mallorca

Lej feriehus eller ferielejlighed på Costa del Sol

Malaga og det øvrige Costa del Sol henvender sig på en og samme gang til dig, der kan li' at have mennesker omkring dig, og samtidig har lyst til bare at slappe af ved poolen eller på en af de mange lækre strande langs solkysten.

Find og bestil ferieboliger på Costa del Sol her. Vi har ferieboliger spredt udover hele kysten, og du kan finde feriehuse og ferielejligheder i lækre golf-resorts i Marbella og feriehus med den smukkeste havudsigt.

Feriehus pool Spanien

Ferie i eller ved Barcelona i ferielejlighed eller feriehus

Om det skal være en ferielejlighed i selve Barcelona eller et feriehus lidt udenfor byen, er helt op til dig. Vil du opleve Spaniens næststørste by, helt tæt på, og mærke det pulserende liv, eller hellere bo lidt udenfor byen, hvor der er mere rolige omgivelser, men stadigvæk mulighed for dagsudflugter til byen? Bestil et feriehus eller ferielejlighed på Costa de Barcelona.

Det kan varmt anbefales, at tage turen op og ned af den berømte Rambla, og at besøge nogle af de mange seværdigheder i Barcelona. I stedet for at udforske byen til fods, er det mange steder muligt at leje cykler. Eller hvad med at leje en elektrisk gokart hvor, alt efter hvor I køre hen, der fra en højtaler i køretøjet kommer informationer om, hvor I netop nu befinder jer og hvad der er af seværdigheder lige her. Det er en interaktiv guidet tour.

Læs mere om ferie i et feriehus i Barcelona

Feriehus Costa de Barcelona

Ta' flyet til Mallorca, Costa del Sol og Barcelona - det betaler sig

Den mest oplagte transport til de tre feriedestinationer er med fly. Aarhus Lufthavn har eksempelvis flere ugentlige afgange til både Mallorca, Costa del Sol og Barcelona til meget lave priser, se mere på  www.aar.dk

Har I brug for hjælp til at finde det helt rette feriehus til jeres ferie i Spanien, så kontakt endelig NOVASOL Feriehusudlejning. Vi kan nemt finde frem til et par muligheder, ud fra jeres ønsker til ferien, og sende dem til jer. Så kan I kigge på udvalget i ro og fred derhjemme.