Attraktioner på det spanske fastland

Det spanske fastland byder på utallige aktiviteter og seværdigheder, vidunderlige naturlandskaber og imponerende kystlinjer, fantastiske historiske bygningsværker, museer og kunstudstillinger samt mange byer fuld af historie. Nedenfor følger et lille udvalg af de største og mest kendte seværdigheder, som I kan besøge, når I holder ferie i Spanien

Feriehus med pool Spanien

Galicien: Catedral de Santiago de Compostela

Katedralen i Santiago de Compostela, er endestationen for mange pilgrimsrejser. Hvert år valfarter tusindvis af mennesker hertil, for at lade opleve dette fascinerende sted. Katedralen stammer oprindeligt fra det 11. århundrede (1075), men talrige udvidelser har ført til at de forskelligste byggestile nu supplerer hinanden (romansk, gotisk, plateresk, renæssance, barok og nyklassicisme). Grundarealet er på 8.300 m². Katedralen er åben året rundt; gratis entré.

Asturien: Iglesia de San Julián de los Prados

Kirken San Julián de los Prados, alias Santullano, i Pumarín ved byen Oviedo, er en del af UNESCOs Verdensarv. Kirken blev opført i perioden 812-842 i præ-romansk stil. Særligt seværdig er de farverige vægmalerier. Kirken holder åbent hele året.

Cantabrien: Cuevas de Altamira

Altamira-hulerne er verdensberømte, og mange kender sikkert hulemalerierne af bisonokser fra historiebøgerne. For at beskytte og bevare kunstværkerne, er der dog ingen adgang til de oprindelige huler, men i Altamira-museet er hulerne gengivet i størrelsesordenen 1:1 med sine betydningsfulde malerier af bisonokser, hjorte, vildsvin, heste mv., som er opført ved hjælp af original maleteknik og farver. Originalerne er ca. 14.000 år gamle. Altamira-museet har åbent året rundt.

Seværdigheder Spanien

Baskerlandet: Museo Guggenheim Bilbao

Guggenheim-museet er byen Bilbaos kendetegn. Her er udstillet mesterværker af moderne kunstnere som bl.a. David Salle, Chillida, Jeff Koons og Robert Rauschenberg. Tegningerne til den moderne bygning blev lavet af amerikaneren Frank O. Gehry, og i 1997 fandt indvielsen sted. Museet holder åbent året rundt.

Navarra: Castillo - Palacio de Olite

Paladsborgen i Olite var oprindelig residens for kongerne af Navarra. Bygningen blev opført i gotisk stil i 1300-tallet og er i dag fredet. Paladsborgen holder åbent hele året. Lej et feriehus med pool i spanien (Benyt filtrene øverst på siden) og nyd disse smukke seværdigheder!

La Rioja: Iglesia de San Bartolomé

Kirken San Bartolomé i Logroño stammer fra 1200-tallet og gennemgik en ombygning i det 15. århundrede. Kirken er opført i gotisk stil. Nævneværdig er særligt det firkantede tårn Mudéjar, som befinder sig på ydersiden af kirken. Tårnet blev opført på ny i det 16. århundrede. Kirken holder åbent hele året; gratis entré.

Attraktioner i Spanien

Katalonien: Teatro-Museo Dalí

Teater-museet Dalí i Figueras byder på værker af den verdensberømte maler Salvador Dalí, som går for at være surrealismens største geni. Her kan man beundre mange kendte kunstværker, samt en række som endnu ikke har fundet vej til den brede offentlighed. I dette museum kan man virkelig tilbringe op til flere timer; hele tiden opdager man nye ting og dykker da ned i en ganske anden verden. Museet holder åbent året rundt.

Aragonien: Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido

Nationalparken Ordesa y Monte Perdido er præget af høje træer, stejle bjergskråninger og en artsrig flora og fauna. Det højeste punkt i parken, er isgletcher-bjerget Monte Perdido med sine 3.355 m. Det kontrast-rige landskab dækker et areal på 15.608 ha og er på UNESCOs liste over verdens natur- og kulturarv.

Sommerhus Spanien

Feriehusudlejning i Spanien 

Som I ser er der utallige oplevelser at gå efter i Spanien, og desværre er det nok ikke muligt for jer, at få det hele med på én ferie. Men når I har bestemt jer for hvilket omårde I gerne vil leje et feriehus i, for at opleve de spændende attraktioner i området, så kan I finde alle salgs ferieboliger, som vil kunne matche jeres feriedrømme. En klassiske spansk finca, en hyggelig ferielejlighed i byen eller en moderne villa med egen pool og udsigt til hav eller bjerge - det hele kan I finde hos NOVASOL Feriehusudlejning. Er udvalget lidt for stort, så kontakt gerne vores salgsafdeling, som nemt finder et par bud frem, ud fra de ønsker og krav I har til jeres feriebolig.