Attraktioner ved Walensee

Alpernes oprindelse er ikke kun noget der prægede Schweizerne i begyndelsen af deres historie. Den dag i dag præges folket i det lille land af bjergene, i deres tanke, følelse og handling. Schweiz er ikke kun chokoladens hjemland, ure, alpehorn, schweizerknive, ostefondue og god vin, men også landet med de mange søer, gletschere og høje bjerge.

Med en NOVASOL feriebolig i Schweiz kan I opleve schweizerne og deres smukke land på egen hånd.

Ferie i Schweiz

Attraktioner i områderne Heidiland - Walensee – Flumserberg

Walenstadt  - i den øverste ende af Walensee ligger den lille by. På lokalmuseet kan I se mere om skibsfart på Walensee og Sarganserländer Træ-masker. Søbredden indbyder til en spadseretur, eller picnic og grill; I har altid en god udsigt til bjergene.

Quarten – udsigten fra denne landsby på den sydlige bred af Walensee er simpelthen enestående. Søbredden indbyder til vandring, der er mange legepladser og bålpladser hvor I kan slappe af og hygge jer. Pak bilen med Cervalats (pølser) og badetøj, og nyd sommeren i dette smukke lille område.

Weesen – denne idylliske landsby, som er rig på historie, betegnes som Walensee’ riviera. Storslåede parkanlæg om sommeren og et skønt skisportsområde om vinteren, gør det til en begivenhed at besøge denne landsby året rundt.

Quinten – denne vidunderlige landsby kan kun nås til fods fra Weesen eller Walenstadt, eller med båd. Den er bilfri og er derfor det ideelle sted for en afslappende dag. På grund af denne unikke placering og det milde klima vokser her saftige vindruer, figner, kiwi og andre eksotiske frugter. For alle vinkendere er Quinten ved Walensee et specielt område og bestemt et besøg værd, under jeres ferie i Heidiland – Walensee – Flumserberg. Den stejle bjergregion beskytter vinmarkerne for den kolde vind og klipperne gemmer på solens varme. Druerne opnår år efter år en høj Oechsele værdi og den barske kalkstensjord giver vinen en kraftig og krydret karakter. Druesorter der dyrkes i Quinten er Chardonnay, Blauburgunder og Syrah.

Amden – den smukkeste panorama, skøn natur og drømmeagtigt, sådan virker Amden på en. Sammen med Weesen byder Amden, både sommer og vinter, på talrige muligheder til en oplevelsesrig ferie.

Flums– skiområdet for jeres perfekte ferie. Om I vil stå på ski, snowboarde, kælke, vintervandre eller køre i hundeslæde, i Flums finder I alt hvad hjertet begærer. Flums er samtidigt meget let at komme til hvis man tager S-Bahn (regionaltog) fra Zürich. I vælger selv om I vil leje et NOVASOL feriehus i Heidiland, Walensee, Flumserberg eller et andet sted i Schweiz.

Sommerhus Schweiz

Landsbyer og byer i omegnen

Bad Ragaz – en overskuelig landsby i Sarganserland. Mildt klima, thermalvand, wellness, 2 golfbaner og Taminakløften befinder sig ved denne landsby.

Chur – denne livlige by, mellem talrige bjerge, tilbyder en bilfri gammel bydel og masser af gode shopping muligheder. Om I vil købe ind på de små markeder, køre i postbil i den italiensktalende del af Schweiz eller slentre gennem gyderne – Chur er altid en udflugt værd.

Glarus – den mindste hovedstad i Schweiz med en bymidte anlagt som et skakbræt. Besøg denne lille by på jeres ferie i Heidiland – Walensee - Flumserberg

Landquart – et vigtigt trafikknudepunkt i Schweiz, og takket være det milde klima og populære rekreative områder er det et skønt udflugtsmål. For en enestående shoppingoplevelse kan I besøge en af Schweiz’  største outlets Landquart Fashion Outlet. Fra mandag til søndag kan I finde over 160 designermærker på udsalg.

Rapperswil-Jona – byen der ligger i den øvre ende af Zürichsee bliver også kaldt rosenbyen og ligger meget tæt på jeres ferielejlighed. Der er en stor børne-Zoo, med et vidunderligt slot og en skøn gammel bydel, som er et besøg værd. Hvert år i slutningen af Juni kan man opleve Blues’n’Jazz festivalen.

St. Gallen – berømt er denne by bl.a for katedralen og stiftsbiblioteket som siden 1983 har været på UNESCO’s kulturarvsliste.

Zürich – den største og måske bedst kendte by i Schweiz. Om I vil shoppe på den 1.4 km lange Bahnhofstrasse eller slentre gennem den gamle hyggelige bydel Niederdorf, Zürich er altid et besøg værd.

Arrangementer i omegnen

Blues’n’jazz festivalen i Rapperswil Jona finder hvert år i slutningen af Juni sted. Her kan I høre talentfulde musikere og nyde den specielle atmosfære ved søen. Hvis I er musikentusiaster er Rapperswil bestemt et besøg værd. Det bedste er, at jeres ferielejligheder ved Walensee ikke ligger så langt væk fra denne årlige musikfestival.

Streetparaden i Zürich er nok den mest farverige House og Technoparade i verden og fascinerer år efter år hundrede tusinder af dansebegejstrede mennesker. Omkring 30 Love-mobiler, kulørte lastbiler med DJ’s og party-folk fester ved Zürichsee. Streetparaden er den største electro-fest i Europa og finder sted hvert år i August. Efter festen kan I tage tilbage til jeres ferielejlighed i Heidiland med den hyggelige og afslappende togtur langs Zürichsøen.

Om sommeren tilbringer kvæget nogle uger i alperne. Fra midt August til slutningen af september kommer de ned i dalen igen, dette kaldes Alp Abzug im Appenzell (Alpe-nedvandring i Appenzell)

Faste tider på disse ”nedvandringer” er der som regel ikke, men det er et scenarie som man næsten ikke skal snyde sig slev for.

Området emmer af tradition. På det store marked med over 50 stande kan man købe forskellige hjemmefremstillede produkter, som f.eks. hjemmelavet ost, kødspecialiteter og hjemmebagt brød. Lad jer inspirere af de forskellige specialiteter.

Ferie med børn Schweiz

Noget for de mindste ved Walensee

Knies Kinderzoo Rapperswil – børnezoo. Hvorfor er flamingos røde, hvorfor har zebraen striber? Disse og flere spørgsmål bliver besvaret ved besøget i Knies Kinderzoo. Derudover kan man fodre lamaer, se giraffer i galop, røre ved hvide næsehorn og se surikater grave i sand.

Disse og 40 andre dyrearter kan man beundre i Knies Kinderzoo. Og når maven begynder at knurre kan I grille ved grillpladserne, spise jeres medbragte madkurv på et af picnic-stederne eller spise i en af restauranterne. Når I bliver trætte kan I tage toget hjem til jeres ferielejlighed i Walensee igen.

NOVASOL kan tilbyde jer mange skønne ferieboliger i Heidiland, området som Walensee ligger i. I Schweiz er der noget for alle og enhver, der elsker en smuk natur, høje bjerge og blå søer, og som vil have en afslappende ferie i et land, hvor den friske alpeluft råder.