Attraktioner nær Lissabon

 

Lejer I en feriebolig nær Lissabon, kan I opleve den unikke kombination af nyt og gammelt, i en fortryllende by, som I nemt kan udforske på egen hånd, lige efter jeres ønsker. De smukke gamle bygninger og brolagte gader, fører til et væld af museer og monumenter, hvoraf mange går tilbage til tiden omkring det 16. til 18. århundrede. Men der er så meget mere at se omkring Lissabon end bare selve byen; det omkringliggende område er også vært for et væld af seværdigheder og attraktioner. Nedenfor finder I en liste over nogle af de store seværdigheder, der er at opleve omkring Lissabon.

Attraktioner Lissabon

Estoril og Cascais - den portugisiske riviera 

Denne kyststrækning anses af mange for at være den portugisiske riviera, og den er også fuld af glamour og karisma. Estoril er et yndet tilholdssted for de rige. Her finder I nogle af Europas største kasino, luksusvillaer og hoteller. Cascais er en livlig badeby med fashionable såvel som traditionelle butikker, barer og strande. Praia da Ribeira, Praia da Rainha, og Praia da Conceicao er perfekte strande til en afslappet feriedag i solen. Den berømte strand ved Guincho, med sine høje bølger, tiltrækker surfere fra hele verden, for her er nogle af de bedste og højeste bølger på vesteuropæiske kystlinjen.

Oplevelserige byer nær Lissabon 

 

Sintra var i århundreder det foretrukne gemmested for den portugisiske kongefamilie. Et stykke væk fra det politiske og økonomiske centrum af Lissabon, var byen det perfekte sted for aristokratiet, som var på udkig efter et mere stille liv. Denne maleriske bakketop by er fyldt med imponerende paladser, slotte, klostre og haver, som i dag gør Sintra til en perfekt blanding af natur og kulturarv, som også er at finde på UNESCO´s verdensarvsliste.

Byen Mafra er mest kendt for det imponerende monument, Palácio Nacional de Mafra, også kendt som Convento de Mafra. Et kæmpe bygninsværk på 40.000 m2, som det tog 27 år at bygge, fremstår i dag som et mesterværk af portugisisk barok. Bygningen har ikke mindre end 880 værelser og 300 munkceller. Kuplen er en af de største i verden og det store bibliotek indeholder 35.000 læder-indbundne bøger.

Strand Portugal

Strande og dejligt hav nær jeres feriehus 

Beliggende kun 50 km fra centrum af Lissabon, med klart vand som er rigt på mineraler og salte, har gjort at området Ericeira kan tilbyde strande i fremragende kvalitet, såsom Praia da Foz do Lizandro, Praia de São Lourenço, Praia de Sao Sebastiao eller Praia da Ribeira d`Ilhas, internationalt kendt som et af de bedste surfområder i Europa.

Denne kystlinje strækker sig mod syd, så langt som til Setúbal. Denne region i Portugal tilbyder en bred vifte af forskellige strande. Lagoa de Albufeira, en kystlagune adskilt fra havet af klitter, er både en ferskvands lagune og et laguneområde med brakvand, afhængig af tidevandet. Med det lav vand og moderat vindforhold, kan Lagoa de Albufeira tilbyde en fremragende strand med gode betingelser for vandsport. Meco er en velkendt naturist strand. Kontrasten til denne omfattende strand er Portinho da Arrábida, der tilbyder en mere intim atmosfære.

Kom selv og opdag disse spændende steder og nyd friheden i jeres egen private feriebolig i Portugal. Hos NOVASOL kan I leje store og små ferieboliger, feriehus tæt på kysten, ferielejligheder med panoramaudsigt, villaer med egen pool og klassike feriehuse med gode terrasser.