Informationer om Portugal

Her kan I finde nogle praktiske ionformationer, inden I tager på ferie i Portugal. Så er I opdateret på stort og småt og kan glæde jer til at opleve det flotte og kulturrige land, der har så meget at tilbyde - ikke mindst et vidunderligt klima. 

Informationer Portugal

Fakta om Portugal  

  • Areal: 92.212 km2
  • Hovedstad: Lisabon
  • Befolkningstal: ca.10.000.000
  • Mest kendte ferieområder og byer: Lisabon, Costa de Prata, Porto & Algarve
  • Valuta: Euro
  • Sprog: Portugisisk
  • Tidszone: GMT [CET -/- 1 time]
  • Nationalret: Portugals nationalret er 'Bacalhau', saltet torsk

Klimaet i Portugal

Klimaet i Portugal er mildt. I vinterperioden ligger temperaturen mellem 15-18 grader. I sommerperioden regner det sjældent og særlig i Algarve området er det yderst sjældent med nedbør om sommeren. Temperaturerne om sommeren kan nå op på 35 grader.

Åbningstider

De fleste af de større butikker og supermarkeder holder åbent fra 9.30 til 22.00 Mindre lokale butikker lukker typisk kl. 20.00 I sommersæsonen langs kysten, lukker butikker typisk først kl. 00.00. Apotekerne holder typisk åben fra 09.30 til 13.30 og igen fra 16.30 til 20.00. 

Feriehus Portugal pool

Feriehuse og ferielejligheder i Portugal 

I skal vælge at leje en feriebolig i Portugal, hvis I sætter pris på en ferie med frihed. Alle feriehuse og ferielejligheder hos NOVASOL feriehusudlejning er privatejede og giver jer mulighed for, at holde en ferie i helt private rammer. I kan vælge at leje et dejligt feriehus med en privat pool, som I kan benytte når I ønsker det og det uden at, skulle dele med andre. Der er samtidig også mulighed for, at vælge f.eks. en ferielejlighed hvor der er fælles pool til. Poolen er til fri afbenyttelse og her kan I møde andre feriegæster og børnene kan finde legekammerater fra nær og fjern. I kan benytte ferieboligen i det omfang I vil og bestemmer slev om I vil på masser af udflugter eller om I vil slappe helt af på terrassen, mens solen varmer.