Attraktioner i det centrale Portugal

Når I ikke er ude og udforske den utrolige natur i denne region, er der utallige seværdigheder at se, og mange byer at besøge. En feriebolig i det centrale Portugal giver jer adgang til et af de mest autentiske områder i Portugal; her har I den perfekte mulighed for at opleve Portugal på samme måde som de lokale gør det hver dag. Rejs gennem de små landsbyer, der ser ud som de har gjort i århundreder, eller besøge et af de mange slotte, denne region er berømt for.

Attraktioner i Portugal

 

Serra da Estrela - smukke klipper 

Denne bjergkæde er med sine 2.000 meter, den højeste i landet og er især kendt for sine bizarre klippeformationer, som f.eks. 'Cabeça de Velha - Gammel kvindes hoved, som rent faktisk ligner hovedet af en gammel kvinde. På vej til Sabugueiro, kan I se den mandlige version.

 

Byer i det centrale Portugal 

Beliggende ved bredden af Mondego floden, er Coimbra, med cirka 140.000 indbyggere, hovedstaden i regionen. Denne historiske by blev grundlagt af romerne og var i middelalderen hovedstaden i landet. I vil finde fantastiske fortidsminder og en spændende kulturarv, sammen med mange hyggelige restauranter og barer, som også er typisk for den livlige studieby

Den dejlige kystby, Nazaré, med sin brede strand, blev en sand verdensnyhed, da rekorden for højeste bølge nogensinde, surfet af et menneske, blev sat her. Men lad jer ikke skræmme af dette, for den bedste sandstrand ligger i læ af klipperne. Det gør ikke kun Nazaré til et sted hvor I kan nyde de bedste bølger i Europa, men også en ideel destination for sol, hav og sjov.

Byen Tomar er et af de smukkeste steder i det centrale Portugal, hvor I kan opleve en fantastiske arkitektur og kulturarv. Templar Slot og Convento de Cristo plejede at være den nationale hovedkvarter for middelalderens tempel riddere. Byen var også hjemsted for Henrik Søfareren og udgangspunktet for hans udforskninger i det 15. århundrede.

Som et af de største pilgrimssteder i verden, er der ingen tvivl om, at Fátima er et af mest berømte steder i det centrale Portugal. I 1917 viste Jomfru Maria sig, for første gang, for de tre hyrdebørn, Lucia, Jacinta og Francisco. Under hendes i alt 3 optrædener senere samme år, fortæller hun børnene 3 hemmeligheder. To år senere byggede den lokale befolkning et lille kapel på stedet Maria havde vist sig, og i 1930 gav den romersk-katolske kirke officiel tilladelse til tilbedelsen af den hellige jomfru af Fátima. I behøver ikke at være religiøs for at blive imponeret af dette berømte sted

Byen Obido er en maleriske, lille befæstede by, var en bryllupsgave fra den 6. konge af Portugal; Dom Dinis til sin kone Isabel, tilbage i det 12. århundrede. Selv om det er en lille by, indeholder den en forholdsvis stor mængde af historiske bygninger og kirker fra den æra.

Feriehus med pool Portugal

Oplev alt dette og meget mere, når I lejer en feriebolig i Portugal. Udvalget af ferieboliger I kan leje hos NOVASOL Feriehusudlejning er lige så stort og alsidigt, som de mange oplevelser. Måske vil I gerne have lidt ekstra lækkert til ferien - så er det måske et af feriehusene med egen pool i haven I skal satse på. Her er der dømt ren ferieafslapning med masser af sjov i poolen. Vi hjælper jer gerne med at finde præcis den feriebolig der matcher jeres ønsker.