Attraktioner i Portugal

Bestil feriebolig i Portugal og oplev på nærmeste hold, landets mange og alsidige attraktioner

Portugal er et meget alsidigt land, med et utal af spændende attraktioner og seværdigheder. Fra jeres private feriebolig har I alle muligheder for, at besøge lige præcis de udflugtsmål I har lyst til, i løbet af ferien. I har de bedste muligheder for, at kombinere ferien med afslappende dage ved stranden, hvor det gode liv leves, med dagsture til både natur – og kulturoplevelser. Portugal har nogle af Europas bedste strande, hvor der også er rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Er I mere til ferie i byen, så er Portugal også et godt valg, når I skal bestille en feriebolig. Lej f.eks. en ferielejlighed og brug ferien på at besøge både de mindre, men meget atmosfærefyldte og charmerende byer samt de større byer som Lisabon og Porto. Her kan I fordybe jer i den portugisiske kultur, historie og møde de lokale på byens torve.

Attraktioner Portugal

Ferie i Algarve

Udbuddet af forskellige attraktioner og seværdigheder er stort i området Algarve, hvor I også finder størstedelen af de feriehuse og ferielejligheder som udlejes via NOVASOL Feriehusudlejning i Portugal. Topattraktionerne i Algarve er de smukke sandstrande, omgivet af de dramatiske og smukke klipper. Langt de fleste af de 100 strande i området, er tildelt et blåt flag, som henviser til rene strande og godt badevand.

Kan I godt lide at være aktive i løbet af ferien og er golf jeres sport, så er Portugal og særligt Algarve, igen det oplagte valg for ferien. I området finder I ikke mindre end 36 golfbaner, så det bliver nemt at finde en passende feriebolig nær en golfbane.

Faro - hovedstaden i Algarve

Når I lejer en feriebolig I Algarve, så bør et besøg i områdets hovedstad, Faro, være en del af feriens program. Den gamle bydel i Faro, Cidade Velha, tiltrækker mange besøgende, og med god grund da det er her man rigtig fornemmer byens historie. Besøg byens flotte katedral fra d. 13. århundrede og klosteret ved siden af, som i dag er omdannet til arkæologisk museum. Faro byder også på flotte naturoplevelser, som f.eks. i det store naturreservat ved Ria Formosa lagunen, hvor hundredvis af trækfuglearter hvert år kommer forbi. Der er mulighed for at tage på guidede bådture ind i reservatet fra Faro. Slap af med en gåtur gennem de hyggelige gamle stræder, hvor der er rig mulighed for at få shoppet ferie souvenirs og slut dagen af med god mad. Der er et væld af gode restauranter i alle prisklasser i gågaden Rua de Santo Antonio. Fisk er naturligvis på menuen i Faro, men husk også at smage de lækre lokale kager og desserter, hvor figner og mandler er hovedingredienser.

Attraktioner Lissabon

Oplevelser i Lissabon og omegen

Lissabon, Portugals hovedstad, ligger ved Tejo-flodens udmunding i Atlanterhavet, og er en af de smukkeste storbyer i Vesteuropa. På højene rundt om centrum af Lissabon ligger de 2 gamle kvarterer, Alfama og Bairro Alto, med de charmerende snævre, brolagte gader og små skæve huse, hvoraf nogle er fint udsmykket med kakler. Her ligger også utallige restauranter, hvor I kan høre den meget melankolske, traditionelle portugisiske sang. I byen kan I besøge en lang række forskellige museer, både historiske – kunstmuseer. På jeres tur rundt i byen vil I også komme forbi mange smukke kirker og kloster, som vidner om en spændende historie. Området omkring Bairro Alto er kendt for mange restauranter og natklubber hvor I kan slutte dagen af med god musik og kølige drinks.

Mindre end 100 km fra Lissabon kan I besøge det flotte område Costa de Prata. Her kan I både slappe af i den charmerende lille by São Pedro, som ligger ud til Atlanterhavet eller besøge den mere livlige surferby Nazaré, som er et sandt paradis for surfere eller tage på shopping i den historiske by Leiria. Dette område betegnes af mange som værende det smukkeste i hele Portugal.

Oplevelser i Porto

Havnebyen Porto er først og fremmest kendt for produktionen af portvin og er bestemt et besøg værd, ikke mindst hvis I gerne vil have en god flaske med hjem fra ferien. Porto byder dog også på mange andre gode oplevelser, hvis vin ikke er det der lokker mest. Kig f.eks. forbi den berømte boghandler ”Livraria Lello & Irmão”, som ligger i centrum af byen. Måske lyder en boghandler ikke som det mest spændende udflugtsmål, men når I først er kommet ind i butikken, vil I blive overvældet af butikkens smukke interiør. Byens arkitektur er præget af flere forskellige tidsaldre og på en gåtur gennem byen, vil I både opleve middelalderlige og top moderne bygninger side om side.

Dette var blot et par anbefalinger til jeres ferie i Portugal. Bestil jeres feriehus eller ferielejlighed nu og begynd planlægningen af jeres ferie i dette smukke og meget alsidige land. Hos NOVASOL finder du fleste private ferieboliger i området Algarve.

Feriehus med pool Portugal