Attraktioner i Algarve

Uanset hvor I vælger at leje en feriebolig i Algarve, så er I altid tæt på spændende attraktioner og udflugtsmål. Kystlinjen i Algarve er berømt for de dramatiske klipper, som rejser sig højt over de mange flotte sandstrande. Brug en dag på at udforske kysten, måske finder I jeres helt egen lille bugt, hvor I kan nyde en stille stund, inden turen går videre. Fra jeres feriebolig har i også de bedste muligheder for, at udforske både de større og mindre byer, med hver deres egen charme og highlights.

Attraktioner i Algarve

Praia da Marinha - badeferie ved Algarve kysten

Stranden Praia da Marinha, regnes for den smukkeste strand I Algarve. De flotte klipper danner baggrunden for det smukke klare blå vand, som indbyder til en afkølende svømmetur. Turen ned til selve stranden foregår via en sti ned af klipperne, men det er bestemt værd at tage turen derned, det vil I uden tvivl være enige i, når målet er nået.

Spændende byer i Algarve

Området omkring Albufeira er et yndet mål for turister, for området og byen byder på et væld af aktivitetsmuligheder både nat og dag. Det mest charmerende kvarter i Albufeira, er den gamle bydel. De snævre gader fører jer frem til byens centrale plads, med flere små hyggelige fortovscafeer. Hvis I er på udkig efter et aktivt natteliv, skal I søge mod områderne Areias de São João, med mange natklubber og barer med åbent næsten alle døgnets 24 timer. Albufeira har to hovedstrande - Praia dos Pescadores, som også er stedet med de bedste fiskerestauranter, og Praia do Túne, som nås igennem en tunnel, heraf navnet. Indgangen finder I nær turistkontoret.

Byen Silves bør bestemt også være en del af ferieprogrammet. Byen er i høj grad præget af den gamle fæstning, som kan dateres tilbage til d. 8. århundrede. På museet “Museu Municipal de Arquelógia”, kan I gå på opdagelse i byens historie, startende med fund fra stenalderen. Café Ingles, er kendt som samlingsstedet for lokale musikere, som ofte spiller i den hyggelige café, som ligger smuk ved siden af byens gamle katedral.

Den gamle havneby Lagos er fuld af historie, med søfart og fiskeri som omdrejningspunkt for byens liv. Start jeres tur rundt i Lagos med et besøg på fortet ”Forta da Ponta da Bandeira”, som i mange år var byens værn mod fjender som kom via søvejen. Fortet giver jer et godt indblik i byens historie, og er i sig selv et flot bygningsværk. Løg også vejen forbi torvet ”Praça de Gil Eanes” hvor der ofte er live musik, markeder og forskellig underholdning. Her er også flere restauranter med gode frokosttilbud. Slut dagens besøg af med en gåtur rundt i de mange snoede gader, med mange forskellige speciale butikker.

Ferie i Algarve

Udflugtsmål nær feriehuset i Algarve

Cabo São Vincente På dansk Kap Sankt Vincent, er det syd-vestligste punkt i Portugal og kaldes også for ”Verdens ende”. Her tårner den gamle fæstningsbygning højt over vandet, som minde om en tid med pirater som herskede på havene omkring Portugal. Den 76.000 hektar store nationalpark ”Costa Vicentina” er hjemsted for mange forskellige dyrearter og særligt mange fugle holder til I området.

Fyrtårnet ved byen Vila Real de Santo António, er et berømt kendetegn, beliggende nær den spændende kystby Monte Gordo. Det centrale torv i midten af byen, omgivet af smukke træer og buske, er altid et levende sted at besøge. På det lokale museum, “Museu de Manuel Cabanas”, fremviser en lokale kunstner sine smukke træudskæringer. Kunsteneren regnes for Portugals bedste indenfor sit fag.

Bestil jeres feriebolig i Algarve og glæd jer til de mange natur, - kultur og madoplevelser I har i vente. Lad den private feriebolig fra NOVASOL danne ramme om jeres ferie og få de bedste muligheder for, at planlægge lige præcis den ferie i Portugal, som I har lyst til at holde med både afslapning og spændende oplevelser.