Attraktioner i Wielkopolska

Når du holder en ferie i et feriehus i Wielkopolska, får du et ideelt udgangspunkt for at opleve alt hvad regionen har at byde på. Hos NOVASOL finder du garanteret den helt rigtige feriebolig i Polen til dig og din familie.

Familieferie i Polen

Byer i Wielkopolska

Byen Poznan er en vigtig handels- og messeby med et rigt kulturliv. Seværdig gammel bykerne med historiske bygninger og kirker. Der er også et kongeslot, en gotisk domkirke med de første piasters gravmæler, som var Polens gamle fyrste- og kongeslægt.

Byen Lagow Lubuski ligger malerisk placeret omgivet af to søer i Lagows sø-område. I Middelalderen polsk forsvarsborg. I årene 1347-1810 var det johanniterordenens hovedsæde, som her byggede en borg i midten af det 14. århundrede, der blev udvidet både i det 17. og 19. århundrede. I kælderen er der en sal med gotiske hvælvinger, der støtter sig på en søjle. Fra den middelalderlige kernetårn er der en vidunderlig udsigt til omegnen. I amfiteatret ved søen præsenteres polske spillefilm under ”Lubusker-filmsommeren”.

I landsbyen Goscikowo-Paradyz finder man et imponerende barokt kloster fra det 14. århundrede med indretning fra klassicismens periode. I området omkring landsbyen Lubrza opstod en speciel underjordisk vandresti. I de underjordiske fængselsbygninger, der nu er naturbeskyttelsesområdet ”Flagermus”, befinder der sig mere end 30.000 flagermus.

Ferie i Polen

Flere attraktioner i Wielkopolska

  • Poznans historie museum ligger inde i byens Rådhus
  • Kornik slot, Gotuchow slot og Rogalin slot kan alle anbefales
  • Nationalmuseet i Poznan
  • Den zoologiskehave i Poznan
  • Croissant museet i Poznan skal nok være en underholdende oplevelse
Oplevelser i Polen