Sommerhuse i Grossarl lokker med skønne ferieoplevelser

Grossarl i Østrig er en vidunderlig lille by med udsigt til Alperne. Med et af vores eksklusive sommerhuse, får I mest ud af Grossarl. Kontakt NOVASOL i dag, og få et godt tilbud. Nyd ferien i Salzburger Land i et af vores sommerhuse. Hos NOVASOL har vi skønne sommerhuse i Østrig og i resten af Europa.

Ferie i Grossarl

Sommerhus i Grossarl

Grossarl - eller Grossarltal i Pongau, som området også hedder - er en skøn dal midt i de østrigske bjerge. Her kan man nyde den friske, klare luft på dejlige vandreture, mountainbike eller forsøge sig med en af de mange andre aktiviteter, området byder på. Overalt på skråningerne ser man de traditionelle bjerghytter, der skaber en helt fantastisk stemning.

Hvis I overvejer at tilbringe den kommende ferie i Østrig, er Grossarl i Pongau-området i Salzburger Land det helt rigtige valg. Hos NOVASOL kan I leje velindrettede sommerhuse og ferieboliger i Salzburger Land med alle moderne bekvemmeligheder.

Grossarl i Pongau har gennem de seneste år gjort en stor indsats for at tiltrække børnefamilier. Det har blandt meget andet resulteret i en børneklub, hvor poderne kan komme med på vandreture, besøg hos bjergbønder og meget mere.

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et sommerhus. Vi står inde for, at alle huse lever op til den høje standard, der har gjort os til det førende sommerhusudlejningsfirma i Europa. Kontakt os, hvis du er træt af at blive skuffet andre steder.

Ferie i Østrig