Oplev idylliske Leogang fra et feriehus

Ikke langt fra Zell am See ligger Leogang - en af de mange skønne pletter i Østrig, hvor du kan leje sommerhuse med NOVASOL. Leogang er ren eliksir for krop og sjæl. Der findes utroligt mange skønne sommerhuse i Østrig. Håndpluk netop det, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. Vi har for eksempel dejlige sommerhuse i Leogang i Zell am See området i Salzburger Land.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Leogang

Leogang i Zell am See-området i Salzburger Land er for alle. Unge og gamle, små og store, kulturelle og sporty, aktive og afslappede. Alle finder de her store glæder og fornøjelser og kan nyde godt af de smukke omgivelser og den rene, friske velgørende alpeluft.

Find frem til dit drømmeferiehus med NOVASOL - vi lejer intet mindre end 40.000 sommerhuse ud i 27 forskellige lande, så mon ikke vi har noget, der falder i din smag også. Fx her i Østrig, hvor Leogang lokker med skovklædte bakker og sneklædte bjergtinder. Slå dig ned i en af vores velindrettede ferieboliger i Salzburger Land, og overgiv dig til udsigten fra din helt egen altan. Så bliver det ikke meget bedre.

Er du lidt af en vandhund skal du straks sætte kurs mod Freizeitanlage Sonnrain, hvor den står på sport og spil og vand. Masser af vand. Og en 70 meter lang vandrutsjebane. I området omkring Leogang kan du også fiske, spille golf, cykle, hike og ride. Kunst og kultur skorter det heller ikke på, så her er bestemt noget for enhver smag.

I mere end 40 år har NOVASOL beskæftiget sig med sommerhusudlejning og oparbejdet en hel del erfaring og knowhow, som naturligvis kommer gæsterne til gode. Derfor vender mange af dem tilbage til os - igen og igen.

Ferie i Leogang