Oplev den helt særlige stemning i Bad Gastein

Det er ikke en overdrivelse at sige, at Bad Gastein i Østrig klæber sig til klippesiden. Når I lejer et af de attraktive sommerhuse fra NOVASOL, får I den bedste ferie i Østrig. NOVASOL udlejer skønne sommerhuse i Bad Gastein i Gasteinertal i Salzburger Land og i resten af dejlige Østrig. Få en skøn ferie i et af de lækre sommerhuse i Salzburger Land fra NOVASOL.

Feriehuse i Østrig

Sommerhus i Bad Gastein

Bad Gastein i Gasteinertal i Salzburger Land er anlagt på en klippeside, hvor det i virkeligheden skulle være umuligt at bygge en by. En del af byens centrum er anlagt ved at banke stålragere ind i klippevæggen. Det gælder det spændende centrum, der bogstaveligt talt hænger ud over et vandfald. Faktisk er byen så stejl, at man i et af parkeringshusene kan køre ind, tage bilelevatoren 13 etager op og derefter køre direkte ud på en ny gade.

Bad Gastein i bjergområdet Hohe Tauern nær Salzburg er kendt som en af de bedste kurbyer i Østrig. Nu har I muligheden for selv at nyde denne perle af en feriedestination. I skal blot booke et af de dejlige sommerhuse allerede i dag. NOVASOL har ferieboliger i Østrig i enhver kvalitet og til priser, der passer ind også i et familiebudget.

Uanset årstiden er der masser af oplevelser, der venter i Bad Gastein. Om vinteren er området præget af skisport, og om sommeren bliver byen brugt som udgangspunkt for utallige vandreture i de smukke omkringliggende bjerge.

NOVASOL har feriehuse af høj kvalitet til alle, der trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag. Alle vores boliger er besigtiget for at sikre, at de lever op til vores kvalitetskrav.

Ferie i Bad Gastein