Nyd en perfekt ferie i vidunderlige Salzburg

Besøg smukke Salzburg, og nyd den historiske stemning i denne skønne by. Salzburg er den ældste by i Østrig, og med sommerhuse fra Novasol, kan I nu opleve byen helt tæt på. Sommerhuse i Østrig skal lejes hos NOVASOL. Vi har de dejligste sommerhuse, både i Østrig og i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder i forbundslandet Salzburg.

Ferie i Salzburg

Sommerhus i Salzburg

Salzburg er den ældste og mest traditionsrige by i landet. Den kaldes ofte for Mozartstadt, fordi den geniale komponist ikke alene blev født i byen, men også levede halvdelen af sit liv her. Det historiske centrum emmer af stemning og rummer mange smukke, gamle bygninger og pladser.

Få mest muligt ud af jeres ophold ved at leje en af de eksklusive og velindrettede ferieboliger i Salzburger Land fra NOVASOL. Vi tilbyder ferieboliger her og i resten af Østrig til priser, I ikke finder andre steder.

Det er umuligt at opremse alle de seværdigheder, der er i Salzburg. Men en enkelt bør dog fremhæves, nemlig Schloss Hellbrunn, der er kendt i det meste af verden for sin smukke arkitektur og fantastiske slotshave. Ellers er det musik, byen især er kendt for. Og det afspejler sig den dag i dag, hvor gader, pladser og koncertsale genlyder af klassisk musik året rundt.

Med et sommerhus fra NOVASOL, kan I holde ferie uden at skulle bekymre jer om, hvorvidt huset lever op til den standard, I forventer. Vi har på forhånd kontrolleret alle husene, og kun feriehuse, der lever op til vores høje kvalitetskrav, slipper igennem til vores kunder.

Ferie i Østrig