Hold ferie i Krimml - midt i de fantastiske bjerge

Krimml er en perle af en bjergby - selv efter den høje standard, man forventer i Østrig. Hos NOVASOL kan I leje eksklusive og velbeliggende sommerhuse til fornuftige priser i Krimml. NOVASOL udlejer skønne sommerhuse i Salzburger Land og i resten af dejlige Østrig. Få en skøn ferie i et af de lækre sommerhuse fra NOVASOL.

Ferie i Krimml

Sommerhus i Krimml

I 1.067 meters højde finder man den smukke landsby Krimml, der med blot 807 indbyggere er et af de fredeligste steder, man kan forestille sig. Er det ro, eftertanke og afslapning for sjælen, man søger, er området det helt rigtige sted at holde ferie. Den klare luft, de knivskarpe bjerge og de mange fantastiske panoramaudsigter, holder én på stikkerne og indbyder til vandre- eller cykelture, alt efter hvad konditionen er til

Hos NOVASOL kan I leje de bedst beliggende og mest attraktive sommerhuse og ferieboliger i Krimml i bjergområdet Hohe Tauern og i resten af Østrig.

Krimml bliver første gang nævnt i skrifterne omkring år 1000, og kort efter blev byens smukke kirke bygget. Den er et besøg værd. Har man børn med, er det måske mere det populære WasserWunderWelt - et oplevelsesvandland - der trækker. Desuden er der gode fiskesøer og masser af muligheder for hiking.

Nyd ferien med et de dejlige feriehuse i Østrig fra NOVASOL, og I er sikre på at få den kvalitet, som man naturligt sætter næsen op efter, når man skal nyde en dejlig ferie i udlandet. Vi tilbyder boliger af høj kvalitet, uanset hvilken prisgruppe I vælger.

Ferie i Salzburger Land