Nyd en ferie i St. Martin i Tennen-bjergene med et af de skønne sommerhuse fra NOVASOL

Når I lejer sommerhuse hos NOVASOL, bliver ferien i St. Martin i Tennen-bjergene en fest. Denne del af Østrig er et postkort af smukke bjerge - og det gælder især St. Martin i Tennen-bjergene. NOVASOL udlejer skønne sommerhuse i Sankt Martin i Tennen-bjergene i Pongau-området i Salzburger Land og i resten af dejlige Østrig. Få en skøn ferie i et af de lækre sommerhuse i Østrig fra NOVASOL.

Ferie i St. Martin

Sommerhus i St. Martin i Tennen-bjergene

Sankt Martin am Tennengebirge ligger i køreafstand fra Salzburg og er lettilgængelig med motorvej. I denne dejlige lille by finder man alle de attraktioner, der hvert år trækker tusinder af turister til Østrig. Byen emmer af stemning, og lige fra de gamle byhuse til de små sæterhytter, føler man sig hensat til en anden tid.

Oplev Sankt Martin i Tennen-bjergene i Pongau-området i Salzburger Land på den bedste og mest intensive måde med et af de eksklusive sommerhuse fra NOVASOL. Vi udlejer en perlerække af ferieboliger i denne dejlige del af Østrig. Og priserne? Dem finder du ikke bedre andre steder.

Som turist i St. Martin i Tennen-bjergene nyder man godt af EU's landbrugsstøtte, der betyder, at de mange små bjergbønder stadig producerer deres hjemmelavede og utroligt velsmagende produkter. Besøg de små gårde, og køb pølser, ost og brød - det er altså bare kræs.

Med et sommerhus i Salzburger Land fra NOVASOL kan I holde ferie uden at skulle bekymre jer om, om huset lever op til den standard, I forventer. Vi har på forhånd kontrolleret alle husene, og kun feriehuse, der lever op til vores høje kvalitetskrav slipper igennem til vores kunder.

Ferie i Østrig