Uberørt natur, fjelde og blanke søer - Sommerhusudlejning i Krågeland

Sommer: Badning og fjeldture. Vinter: Alpincenter for alle skiløbere. Krågeland i Vest-Agder i det sydlige Norge har det hele, og NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning netop der. Sommerhusudlejning i Syd-Norges indland er populært hos NOVASOL. Vi har det største udvalg af sommerhuse i Norge, og du finder let et der passer til dig og din familie.

Ferie i Norge

Sommerhusudlejning i Krågeland

To timers kørsel nord for Kristiansand ligger Krågedal, et smukt og idyllisk feriested. Her venter smukke naturoplevelser for hele familien. Søen ved Krågeland er velegnet til både fiskeri og badning, så sørg for at få pakket det hele.

Hvis du planlægger at leje en feriebolig i Vest-Agder med hele familien er Krågeland et skønt valg. Området ligger smukt placeret ved en stor sø, og ligger centralt i forhold til gode mange gode udflugtsmål. Snak med NOVASOL om sommerhusudlejning i området.

Fra Krågeland kan I for eksempel køre en tur op til Lysebotn i bunden af Lysefjorden. Turen går gennem højfjeldet i op til 1000 meters højde og byder på noget af det smukkeste natur i landet. I kan også køre mod nord op til Knaben, der strækker sig smukt gennem landskabet.

Om vinteren kan I besøge alpincenteret, der ligger lige om hjørnet. Centeret har åbent fra januar til påske og byder på to trek på henholdsvis 500 og 700 meter, samt tre løjper, hvor den længste er 1000 meter. Her er plads til både begyndere og øvede skiløbere.

Ferie i Krågeland