Ferieboliger i Telemark

Har du et godt øje til ferieboliger i Telemark i de norske fjelde? Hos NOVASOL er vi dygtige til sommerhusudlejning i Norge, og vi skaffer dig præcis den feriebolig, du har i tankerne til din ferie i Telemark. Drømmer du om ferieliv, ferieboliger og herlighed i Norge? Så book feriebolig i Telemark hos NOVASOL og få opfyldt dine fantasier.

Ferie i Norge

Ferieboliger i Telemark

NOVASOL står for en stor del af den velfungerende sommerhusudlejning i de norske fjelde. Vores ferieboliger i Telemark er designet således at de lever op til de forskelligartede ønsker vores gode kunder måtte have. Vælger du at holde din ferie i en af vores ferieboliger i Telemark kan du nemlig helt selv vælge hvilket niveau netop din feriebolig skal have. Vores erfaringer indenfor sommerhusudlejning fortæller os at nogen prioriterer at have egen pool og sauna og andre ønsker en mere enkel indretning. I Telemark kan du få begge dele.

Telemark fylke er nok mest kendt for at være et godt vinstersportsted. Og det er det også. Om du er til langrend, snowboarding, skøjter eller snescootere, så finder du det hele her. Der er masser af muligheder for både nybegyndere og øvede, og ikke mindst foregår et hele i fantastisk smukke omgivelser.

Hvis du besøger Telemark om sommeren, behøver du ikke være bange for at komme til at kede dig. Du kan f.eks. besøge Bø Sommerland, et fantastisk vandland for hele familien. I den mere fredelige ende er der Kragerø Spa & Resort, der tilbyder afstressende ophold i smukke omgivelser.

Hen over sommeren bliver afholdt diverse festivaler i fylken. En af de mere kuriøse af slagsen er Langesund Shantyfestival, der byder på sejsskibe og sømandssange i tre dage i juni. Sommerlandfestivalen i Bø byder på musik i en række stilarter i juni måned.

Ferieboliger i Telemark