Særlige tilbud og fordele med et feriehus i Norge

Særlige tilbud til din ferie i hytte i Norge

For os er sommerhusudlejning et spørgsmål om at give din ferie noget ekstra. Når du holder ferie i et sommerhus i Norge har du mulighed for at bestemme ferie-tempoet helt selv. I en hytte eller i et feriehus har I mulighed for at dase i haven hele dagen, tage madkurven med en tur i fjellet eller vandre en tur i det lokale område. I mange af vores hytter er der tilknyttet forskellige særlige tilbud, som vi særligt har valgt for at give din ferie noget ekstra.

Børnevenlige feriehuse og hytter

Når I lejer en feriebolig eller en hytte i Norge har børnene de bedst tænkelige muligheder for udfoldelse. For os er børnene lige så vigtige gæster som vores voksne gæster, og vi har derfor valgt en række kriterier i vores børnevenlige feriehuse, som vi syntes giver god mening for både børn og voksne. I en børnevenligt feriebolig skal der være:

* Gynge

* Sandkasse, hvor vi skifter sandet hvert forår

* Barnestol

* Barneseng

* Mindst tre legeredskaber som eks. trækvogn, fodboldmål, playstation o.l.

Bestil et børnevenligt feriehus i Norge her.

Børneferie i Norge

Feriehuse og hytter hvor husdyr er velkomne

Når I holder ferie i en af vores feriehuse eller hytter i Norge er det muligt at tage max. to husdyr med.

Ønsker I at bestille en feriebolig eller en hytte, hvor dit husdyr er velkommen, så skal du vælge Husdyr ja i søgeboksen.

Feriehuse og hytter, hvor husdyr ikke er velkomne

Vi har feriehuse og hytter, hvor husdyr ikke er velkomne men vi kan ikke garantere, at de er egnede for allergikere.

Ønsker I at bestille en feriebolig eller en hytte, hvor husdyr ikke er velkomne, skal I vælge Husdyr nej i søgeboksen.

Kæledyrsvenlige feriehuse

Lystfisker-feriehus

 • Hytten ligger max ca. 300 m fra fiskemulighed i hav, sø, flod eller fjord
 • Der er god frysekapacitet/fryseboks på min. 30 l. i hytten
 • I hytten er der ofte en fiskerenseplads, men det kan vi ikke garantere
 • Det er ofte muligt at leje en båd ved hytten, men dette kan vi ikke garantere

Mange af vores lystfisker-feriehuse tilbyder mere end de ovennævnte kriterier. Det kan være et ekstra rum til fiskeudstyret og tørrerum samt større fryserkapacitet.

Se oversigt over vores lystfiskerhuse og bestil dit lystfiske-feriehus nu.

Lystfiskehus Plus

 • Hytten ligger max ca. 300 m fra fiskemulighed i hav, sø, flod eller fjord
 • God frysekapasitet/fryseboks. I hytter beliggende ved kysten min. 60 liter og i hytter beliggende inde i landet min. 30 liter.
 • Til hytten er der egen fiskerenseplads
 • Det er ofte muligt at leje en båd ved hytten, men dette kan vi ikke garantere

Mange af vores lystfisker-feriehuse plus tilbyder mere end de ovennævnte kriterier. Det kan være et ekstra rum til fiskeudstyret og tørrerum samt større fryserkapacitet.

Bestil dit Lystfiskerhus Plus nu.

Lystfiskeri i Norge

Hytter og feriehuse med kvalitetshavemøbler

Nyd vidunderlige Norge fra haven eller terrassen henslængt i virkelig lækre havemøbler - det er ferie! I vores hytter og feriehuse, med dette symbol er du sikret de lækreste kvalitetshavemøbler. Læs her hvad du kan forvente i hytter med kvalitetshavemøbler.

Feriehuse med panoramaudsigt

Mange feriehuse og hytter i Norge er velsignet med en vidunderlig beliggenhed tæt på naturen. Feriehuse med panoramaudsigt har:

* Udsigt fra feriehuset til vandet - hav, fjord, sø eller flod

* Mulighed for at nyde udsigten fra terasse eller balkon i feriehuset

* Afstand fra feriehuset til vandet kan være op til 4 km

Vi har også ferieboliger med panoramaudsigt til bjergene.

Bestil dit feriehus med panoramaudsigt her.

Tilbage til naturen - den energirigtige hytte

Mange feriehuse og hytter i Norge har et lavt energiforbrug fordi størstedelen af energien kommer fra vandkraft. Feriehuse og hytter, der får betegnelsen tilbage til naturen skal yderligere opfylde minimum tre af disse kriterier:

 • lavt energiforbrug gennem bjerg-, jord- eller luftvarmepumper
 • energibesparende tiltag som solvarme
 • hytten har brændeovn eller kamin
 • godt isoleret hytte af naturtræ
 • hytter beliggende i områder rige på bær, svampe og mulighed for fiskeri
 • grønne hytter, som er selvforsynende og ikke koblet på det offentlige kraft- eller vandværk
 • hytter med egen brønd

Find og bestil en energirigtig hytte her og kom tilbage til naturen

Få en ferie tæt på naturen i Norge

Få kontante fordele, når du lejer feriebolig i Norge

Ønsker du helt igennem vidunderlige ferieoplevelser? Lej en feriebolig i Norge, det vil du aldrig fortryde. Lad ferien tage udgangsspunkt fra en hytte i Norge og du har du alle muligheder for at opleve det virkelige Norge, polarsolen, vandfaldene og de langstrakte fjelde. Norge byder på mange attraktioner for både store og små. Tag af sted på ferie i en hytte og lær Norge at kende - ovenikøbet med mulighed for at opnå rabat på ferieoplevelserne. Rabatten opnås i de fleste tilfælde ved at vise jeres NOVASOL-lejebevis, så ha' det altid med dig.

Rabat på Stena Line overfart

Få 10% rabat på Stena Lines overfarter til Norge.

Har du booket et NOVASOL feriehus i Norge, kan du spare 10% på overfarten, hvis du bestiller den på det link du får adgang til via os.

Når du har booket feriehuset får du en mail med et link til din booking. Her vil du også finde linket til Stena Line, hvor du kan bestille overfarten. De 10 % rabat er allerede fratrukket i prisen.

Du kan kun opnå rabatten via det tilsendte link.

Sejl til Norge

Eidsvollbygningen

25 % rabat på entrebilletten ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Eidsvollbygningen er en af Norges mest kendte bygninger. I seks hektiske forårsuger i 1814 var 112 mennesker samlet her. De lagde datidens mest liberale grundlov, erklærede Norge for en uafhængig nation og valgte egen konge. I det nye publikumscenter Wergelands Hus trækkes trådene fra 1814 og frem til vores egen tid.

Et besøg på Eidsvollbygningen er lige så interessant for voksne som for børn, og i tillæg til udstillinger, guidede rundvisninger i og rundt om Eidsvollbygningen, har de også miniforestillinger med teater i sommersæsonen. Læs mere på www.eidsvoll1814.no.

Munch-museet i Oslo

20 % rabat på entrebilletten ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Når du lejer et feriehus i nærheden af Oslo er et besøg på Munch museet en kulturel oplevelse af de store. Munch museet åbnede på strøget Tøyen i Oslo i 1963, og har en unik samling af den verdensberømte kunstner Edvard Munchs (1863-1944) mere end 25.000 malerier, tegninger og grafiske værker. Malerierne “Skriget” og “Madonna” er de mest kendte både nationalt og internationalt, men museets store samling er en sand skattekiste som genspejler spændviden og variationen i Munchs kunst. Udover værker fra samlingen har museet også skiftende specialudstillinger med udgangspunkt i forskellige perioder og temaer knyttet til Munchs kunst.

Museet ligger kun 5 minutter fra Oslo centrum med T-bane, og i nærheden af Botanisk have, med en hyggelig café og en museumsbutik.

Ferie i Norge

Atlanterhavsparken i Ålesund

GRATIS kaffe til de voksne og sodavand til børnene i Kafe Breisundet til NOVASOLs gæster ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Atlanterhavsparken er et af Nordens største saltvandsakvarier og befinder sig på Tueneset, der ligger ca. 3,5 km vest for Ålesund. Havlivet langs Norskekysten og i Nordatlanten præsenteres ved 11 større landskabsakvarier, deriblandt 3 kontaktbassiner og 14 mindre akvarier. Arealerne omkring parken tilbyder dets gæster fiskesteder, vandrerstier, badesteder og flotte dykkerområder.

Borgund Stavkirke

10% rabat på entreprisen til NOVASOLs gæster ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Stavkirken i Borgund er meget godt bevaret og er den mest særegnede af de norske stavkirker. Den blev opført omkring år 1180. I det nye besøgscenteret fortælles historien om kirken og om det religiøse liv i middelalderen. Her findes der muligheder for at betragte kunst og gamle genstande fra kirken. I tillæg findes der en del billeder, film og anden information om dette tema.

I den tilhørende cafe serveres de traditionelle retter.

Ferie i Norge

Kongeparken

Køb 4 billetter til 3 billetters pris - ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

(Er I 3 personer eller mindre, får I 15% rabat på entrebilletten)

Kongeparken er et eldorado for hele familien med over 50 fantastiske attraktioner - og det er ikke ”bare” karruseller!

Sluk branden i børnens brandstation, lav din egen chokolande i Chokoladefabrikken eller ta' en tur på Norges længeste bob-bane. Her er karuseller, show, oplevelser og attraktioner for alle aldre. Kongeparken ligger langs E39 i Rogaland, 10 minutter fra Sandnes og 20 minutter fra Stavanger. Børn under 90 cm. er gratis.

Geilolia Sommerpark

10 % rabat på Geilolia Højdepark og 10 % rabat på stolliften op til Nationalparkens udsigtspunktet - ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Geilolia Sommerpark har mange spændende aktiviteter for store og små. Når I lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge er det en helt unik oplevelse for alle. Her kan I klatre i højdeparken, cykle ture, ro en tur i kano eller ta liften til toppen af nationalparkudsigtspunktet og nyde Geilos bedste udsigt. I Højdeparken kan I prøve trapezer, stiger, tunnler, tarzanslynger, klatrenet og meget mere. Ved siden af Højdeparken ligger Troldeparken, som en en højdepark for de mindste.

Oplevelsesrig ferie i Norge

Blaafarveværket og Koboltminerne

20-25 % rabat på alle aktiviteter ved Koboltgruberne

Blaafarveværket er et 8 kilometer langt museum med oplevelser for hele familien. Blaafarveværkets oprindelse stammer fra 1772 da der blev fundet koboltmalm og oprettelsen af Koboltminerne fandt sted. I 1840-tallet havde Blaafarveværket 80 % af verdensmarkedet for kobolt. I dag er dele af Koboltminerne åbne for publikum. Du kan gå i minearbejdernes fodspor sammen med en guide, 200 meter ind i fjeldet. Her ligger også Theodor Kittelsen museet med 60 originalværker af Kittelsen. På Blaafarveværket ved Haugfossen kan I besøge Børnenes Bondegård, handle i butikken, besøge en ad de mange udstillinger og nyde en pandekage med is og blåbær. Blaafarveværket har flere spisesteder med hjemmelavet mad og tre nye kunstudstillinger hvert år.

Sommerhusudlejning i Norge, lej sommerhuse og feriehuse i Europa

Vi er eksperter i sommerhusudlejning i Norge, så har du lyst til at leje et sommerhus i Norge, har du alle muligheder for at finde et sommerhus, der passer præcis til dine behov i forhold til både størrelse og beliggenhed. Du kan også leje feriehuse i Europa - lige fra feriehuse i Kroatien til en lækker ferielejlighed i Berlin. Mulighederne er enorme når du vælger sommerhusudlejning hos NOVASOL.

Feriehuse i Norge