Ferie i Sundvor, Rogaland

Sundvor ligger i den sydøstlige fylke Rogaland. Her finder du noget af det smukkeste og lettest tilgængelige natur i Norge. Få en snak med NOVASOL om sommerhusudlejning i Sundvor. Benyt NOVASOL sommerhusudlejning i Rogaland og tag et kig på vores store udvalg af skønne ferieboliger i Sundvor, der helt sikkert lever op til dine ønsker og behov.

Feriehuse i Rogaland

Sommerhusudlejning i Sundvor

Sundvor ligger smukt og idyllisk ud til Sundfjorden. Det er et oplagt sommerrefugium, hvor du med garanti vil stresse helt af allerede efter et par dage. Med få hundrede meter til gode bade- og fiskemuligheder er det næsten umuligt ikke at indtage den norske naturs ro.

Hvis du planlægger at leje en feriebolig i Norge, bør du overveje Sundvor i Rogaland. Omgivet af Sundfjorden og smukke fjeldtoppe i horisonten, er det ganske enkelt et smukt sted. Snak med NOVASOL om sommerhusudlejning i området, så er du godt hjulpet på vej.

Husk også at besøge Sundvor langkirke fra 1927, en smuk trækirke med 228 pladser. Hvis du vil på tur, er der aldrig langt til de spændende steder i Rogaland. En god dagstur kan for eksempel være Stavanger, hvor der ligger en række spændende museer.

Måske får I behov for en dag væk fra den idylliske natur. Der er næsten altid en festival i gang i Rogaland fylke. Mad, jazz og kammermusik er bare nogle af de ting, du kan opleve på årets festivaler, så det er en god ide at planlægge turen efter interesse.

Ferie i Norge