Ferie i Stavanger, Rogaland

Overvejer du at leje en feriebolig i Rogaland? Så bør du tage et kig på byen Stavanger. Denne havneby oser af charme og attraktioner, hvilket gør den til en oplagt feriedestination. Hos NOVASOL finder du ikke kun et bredt udvalg af feriehuse i Norge, der strækker sig fra de mest luksuriøse huse til mere spartansk indrettede boliger - her får du tilmed også god og personlig service, og med mere end 40 års erfaring tør vi godt erklare os mestre inden for sommerhusudlejning.

Ferie i Norge

Ferie i Stavanger 

Stavanger blev grundlagt i år 1125 og har pga. sit centrum for den norske olieindustri i Nordsøen, fået tilnavnet Norges oliehovedstad. Byen har en international atmosfære som kun forstærkes af de mange store kongresser som afholdes her.

Den gamle bydel i Stavanger, er et charmerende område med 170 hvidmalede, restaurerede træhuse, små og smalle gader og flere små broer.

Stavanger byder på mange hyggelige restauranter og spændende butikker. Selve centrum i byen, er relativt lille og overskueligt, således at alt meget nemt kan nås til fods.

Takket være det milde klima, fremstår byen grøn og frugtbar i store dele af året og dermed perfekt for behagelige spadsereture. Tag dig god tid til at undersøge og udforske byen. Når du er i Stavanger, bør du også tage en tur på Norsk Oljemuseum med sit interaktive design.

En anden meget flot oplevelse, er et besøg på den lille ø Sør-Hidle med den eksotiske have Flor & Fjære (åben fra starten af maj til starten af oktober).

Stavanger egner sig perfekt som udgangspunkt for udflugter til andre områder i Rogaland eller evt. til Bergen.