Ferie i Åkra, Rogaland

Åkra ligger som en smuk, naturskøn perle i i Rogaland i det sydvestlige Norge, med alt, hvad du forventer af landet. Og NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i Rogaland. Sommerhusudlejning i Åkra byder på et stort udvalg af dejlige sommerhuse. Du kan vælge mellem mange forskellige typer ferieboliger fx huse med fantastisk udsigt, indendørs swimmingpool eller fast inventar til mange aktiviteter.

Feriehuse i Rogaland

Sommerhusudlejning i Åkra

Åkra er en del af Karmøy kommune, der ligger i Rogaland Fylke i det sydvestlige hjørne af skienes hjemland. Her er det dog mere de smukke vandreture, fjordene og den meget varierede natur, der er i højsædet. Solnedgangen bliver ikke smukkere, end når den går ned over fjorden.

Hvis du planlægger at holde leje en feriebolig i Norge til dig og dig familie, er Åkra en oplagt feriedestination. Her finder du noget af det smukkeste natur i landet, og der er alt, hvad du behøver, for at nyde turen. NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i området, så gå ikke glip af udsigten over fjorden.

Når du besøger Åkra, er det oplagt at tilbringe en god del af tiden ved fjorden. Dels er der mulighed for rigtig gode vandreture både rundt langs fjorden og ikke mindst op gennem Mossdalen. Der er også mulighed for at leje heste, hvis I vil dække et større område.

For den glade lystfisker er det oplagt at tilbringe mindst én dag ude på fjorden. Der skulle være god mulighed for selv at fange noget til grillen om aftenen. Ellers bærer byen stadig præg af, at den tidligere var en vigtig fiskerby, så mon ikke du kan få en god handel på havnen.

Ferie i Norge