Ferie i Heidal

Udover utrolig mange bevaringsværdige bygninger byder Heidal i Oppland på både smuk og varieret natur, selv for Norge. Snak med NOVASOL om sommerhusudlejning i Oppland. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Heidal hele året rundt til favorable priser.

Ferie i Norge

Sommerhusudlejning i Heidal

Myseosten Heidalost er en specialitet for Heidal øverst i Gudbrandsdalen. Tidligere blev denne brune ost produceret på de lokale gårde, men i dag fremstilles den af mejeriet Tine og det lokale osteri. Det går ikke at tage hertil uden at smage denne lokale specialitet.

Hvis du planlægger at leje en feriebolig i Norge i år til jeres familieferie, er Heidal et indlysende sted at tage hen. Vær dog advaret om, at det er her den legendariske Heidalsnisse holder til, og den er ikke til at spøge med. Ring og få en snak med NOVASOL om sommerhusudlejning i de norske fjelde.

Heidal har siden 1965 været en del af Sel fylke. Gå ikke glip af kirken i byen. Den blev opført i perioden fra 1937-41. Det er den lokale kunstner, Mattias Fjerdinggren, der har udsmykket den smukke kirke.

Det er i øvrigt også her norsk eventyrfestival bliver afholdt hvert år i august. En weekend med fantastiske historier, gamle myter og forskellige teaterforestillinger. En fantastisk festival for børn i alle aldre, så planlæg ferien efter den gode historie.

Feriehuse i Norge