Oplev Nordlyset i Nordnorge

Langt mod nord, på en stjerneklar vinternat, blafrer det et spektakulært farvespil over himmelen. Det varer ikke længe, men det er en kæmpe oplevelse. Dette fænomen på himmelen er verdenskendt og mange mennesker, fra hele verden, rejser langt for at se det smukke nordlys i Nordnorge. Hvad er bedre end at opleve dette naturfænomen selv med familie og venner? Vil du leje et feriehus i Norge, så er det dem der ligger i Nordnorge, der har den bedste placering, hvis du vil se nordlyset. Tag familien, venner eller bekendte med og tag på en ”nordlysferie” i Nordnorge!

Oplev nordlyset på jeres ferie til Norge

Nordlysoplevelser ved jeres feriehus i Norge 

Sidst på efteråret og sidst på vinteren eller i det tidlige forår er der størst sandsynlighed for at se Aurora Borealis. Da er temperaturen og vejrforholdene mest optimale, for at nordlyset kan male sine unikke strøg på himmelens lærred. I Polarlightcenter i Lofoten kan du lære meget mere om fænomenet og du kan deltage i nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes i området som f.eks. hundeslædeture under nattehimmelen, snescooter-safari og guidet nordlys-ture, hvor du bliver fragtet ud med båd, bus eller helikopter, for at se nordlyset i Nordnorge. Her er mange muligheder og du vil få en naturoplevelse, som du aldrig vil glemme.

Oplev nordlyset på jeres ferie til Norge

Uforglemmelige ferieminder

Oplevelsen af Aurora Borealis i Nord-Norge vil man jo gerne dele med sine nærmeste. Ved at leje en hytte i Nord-Norge kan du og din familie nyde den norske naturs fred og ro udenfor den hektiske sommersæson. Her kan I holde ferie i jeres eget tempo, og nyde friheden og de store naturoplevelser sammen. Naturens gang venter ikke på nogen! Så lej en feriebolig i Nordnorge og vær tilstede, når nordlyset bølger over himmelen. Velkommen til nordlyset i Nordnorge.

Har I brug for hjælp til at finde det helt rette feriehus, hvor I kan opleve det imponerende nordlys, så kontakt os endelig. NOVASOL Feriehusudlejning har eget kontor i Norge og her kan de norske kolleger altid være behjælpelige med gode råd til ferien i Norge. 

Oplev nordlyset på jeres ferie til Norge