Kultur i Norge

Norge er et land med en lang historie og en spændende kultur, der er værd at udforske, når man lejer en feriebolig i Norge. På en ferie i Norge kan man opleve de mange traditioner, der er blevet skabt gennem flere århundrede, de lokale delikatesser og høre historier om gammel overtro om trolde, elvere og hekse, der bor i skovene.

Ferieboliger i Norge

Kulturelle særpræg i Norge

Norge er et forholdsvist dyrt land med en høj levestandard 1og relativt små sociale forskelle. Landets økonomi er stabil og god, ikke mindst takket være solide olieindtægter gennem flere årtier.

Nordmænd værner om deres fritid, og det hævdes at nordmænd er født med ski på benene og rygsæk på ryggen. Store dele af den spredte befolkning har et nært forhold til naturen og aktiviteter i naturen. Søndag er den traditionelle ”turdag“ hvor man indtager naturen enten til fods, på ski, cykel, båd og hvad man ellers kan finde på.

Vejret er et nationalt samtaleemne, specielt i områder hvor de har ”meget vejr” (d.v.s. mange vejrtyper i løbet af en dag), for eksempel langs kysten. Selv om solen ikke titter frem til enhver tid, hedder det sig at der ikke er noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig beklædning. Vær derfor opmærksom på at du pakker noget varmt, noget vandtæt og noget vindtæt tøj når du skal til Norge.

Ferie i Norge

Feriehusudlejning i Norge 

De mange hytter og sommerhuse i Norge, som udlejes via NOVASOL Feriehusudlejning, gør det muligt for jer, at planlægge lige præcis den ferie I gerne vil have. I kan vælge at leje en hytte ude i de bjergrige områder, hvis målet med jeres ferie i Norge er masser af vandreture og frisk motion. I kan vælge et feriehus langs kysten, hvis I gerne vil nyde de smukke kyster, fiske og svømme om sommeren, Nær de større byer kan I også nemt finde et sommerhus i Norge, hvor I kan kombinere ferien med afslapning i dejlige omgivelser med ture til byerne og deres mange attraktioner.