Ferie i Hordaland

Tag til Hordaland i ferieidyllens navn. NOVASOL leverer professionel sommerhusudlejning i Norge og i Hordaland er der en perlerække af dejlige ferieboliger at vælge imellem. Ferieboligen i Hordaland eller andre steder i Norge skal helt klart lejes hos NOVASOL. Vores ferieboliger er vidt forskellige, og skulle dermed kunne dække ethvert ønske og behov til ferien. 

Ferie i Hordaland

Feriebolig i Hordaland

Vælger du en feriebolig i Hordaland, kan vi tilbyde både luksus huse med egen pool og sauna og enkle kvalitetshuse med standard indretning. NOVASOL kan deres kram, når det drejer sig om sommerhusudlejning i Norge.

Sommerhusudlejning er et vidt begreb, men hos NOVASOL får du den ægte vare - hver gang. Og vores ferieboliger i Hordaland lever fuldt ud op til vores høje standard.

Lær Norge bedre at kende, nyd den afslappende stemning i Hordaland og få en fantastisk opladende ferie.

Hvis du planlægger at holde ferie i Norge sammen med familien, er Hordaland det oplagte valg. Udover de smukke naturoplevelser er der gode oplevelser hele vejen gennem fylken. NOVASOL tilbyder billige ferieboliger i Norge og kan hjælpe med at finde præcis det sted, der passer dig.

Hordaland rummer alt, hvad man forventer af et naturskønt område. Fra fylkens højeste højfjeldsslette, Hardangervidda, til de smukke kyststrækninger mod vest. Oplev en af de mest særegne byer, Bergen, som ligger smukt mellem fjeld og hav.

Fra små hyggelige byer med lokale specialiteter til Bergen med blandt andet Bryggen, en række fredede huse, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Få pakket vandreskoene, for de norske fjelde skal helst opleves til fods, så I får alle indtrykkene med.

Det smukke ved Hordaland er, at her er noget at tage sig til for hele familien. Der ligger en lang række meget forskellige byer i fylken, og det er en god ide at undersøge, hvad der venter af oplevelser. Velkommen til landet mod nord.

Ferie i Norge