Vinterferie ved Sjusjøen

Vinterparadiset Sjusjøen byder på fantastiske sneforhold, perfekt til dem, der ønsker en vinterferie fuld af skiløb og smukke udsigter over det sneklædte landskab. Lejer I en feriebolig i området, er der også andre spændende vinteraktiviteter, I kan kaste jer ud i.

NOVASOL udlejer flere hytter i Hedmark, hvor I kommer til at holde ferie midt i den smukke norske natur. Ved Sjusjøen er der naturligvis også mange fine feriehuse og hytter til jeres ferie i Norge. Her vil I være tæt på skov og sne - og i nogle tilfælde lige ved skibakken.

Vintereldorado for alle ved Sjusjøen

Ved Sjusjøen venter et imponerende netværk af langrendsspor. Faktisk har området i alt 350 kilometer stier, og kan derfor med rette kaldes et rigtigr langrends-eldorado. Tag hele familien med ud på sporet eller gå en tur alene, hvor de smukke omgivelser giver ro i kroppen. 

For dem, der foretrækker det alpineskiløb, kan Sjusjøen Skisenter i Natrudstilen tilbyde en række pister, tilpasset alle niveauer, her er også gratis børnebakker og after-ski muligheder. Et ophold ved Sjusjøen kan indeholde en bred vifte af aktiviteter, og mange vintergæster foretrækker en kombination af det alpine og langrend.

 

Husky hundeslæde ved Sjusjøen

 

Ferie ved Sjusjøen - mere end skiløb 

Drømmer I om at køre hundeslæde? Hos Husky Tours kan I opfylde drømmen, i en vidunderlig ramme på en slæde, trukket af de stærke slædehunde. Dette er en unik måde at opleve området på, og ikke mindst, en særlig oplevelse, at være tæt på de flotte hunde. 

Vælg mellem 6, 15 eller 22 kilometers fart og sjov, efterfulgt af hygge og lidt mad i grillhytten. Når I bestiller jeres ferie ved Sjusjøen gennem NOVASOL, får I også rabat på disse hundeslædeture. Når I vælger at tilbringe ferien i en af vores hytter i Norge, kan I gøre ferien lidt ekstra spændende ved at benytte nogle af vores gode kundefordele i Norge.

Sjusjøen tilbyder også en lang række andre vinteraktiviteter, såsom langrend, sneskosvandring og kiting. Kun 30 minutter væk finder I den olympiske by Lillehammer, der byder på kulturelle og historiske oplevelser for hele familien.

 

Hytte ved Sjusjøen

 

Hytter og feriehuse ved Sjusjøen 

Oplev en autentisk hytteferie i Norge ved Sjusjøen. En ferie fuld af varierede oplevelser, og ikke mindst de hyggelige timer foran pejsen i feriehuset. 

NOVASOL har sit eget servicekontor ved Sjusjøen. På kontoret kan vores medarbejdere være behjælpelige med både praktiske og inspirende tips i løbet af jeres ferie. Vores medarbejdere deler også gerne deres favoritoplevelser i sneen.