Ferieboliger i Hedmark

Leder du efter ferieboliger i Hedmark i de norske fjelde, er det NOVASOL du skal have fat på. Hedmark er helt klart en ferie værd. NOVASOL tilbyder det bedste indenfor sommerhusudlejning i Norge. I Norge findes der utroligt mange skønne ferieboliger. Håndpluk netop det, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. For eksempel feriebolig i Hedmark.

Feriehuse i Norge

Ferieboliger i Hedmark

NOVASOLs ferieboliger i Hedmark findes med og uden egen pool og sauna, og du vælger selv, hvor meget luksus, du har lyst til. Når du planlægger din ferie i Hedmark, skulle du kaste et blik på vores sommerhusudlejning. NOVASOL har mange års erfaring og et massivt udvalg af fantastiske ferieboliger.

Nyd de dejlige omgivelser, og få en inspirerende tid i din feriebolig i Hedmark. At holde ferie i Norge er skønt, og fornøjelsen er endnu større, hvis rammerne bare er i orden. Hvis du planlægger at holde ferie i Norge med hele familien er Hedmark et oplagt valg. Store gran- og birketræsskove præger området, der også byder på lyng- og moseområder. Kontakt NOVASOL for at høre mere om sommerhusudlejning i de norske fjelde.

Oplevelser fra en feriebolig i Hedmark

Hedmark har egentlig en lidt sort historie herhjemme, da området har været involveret i samtlige krige, vi har haft med vores venner mod nord. I dag er det heldigvis helt andre, fredelige ting området er kendt for.

Rondeslottet er områdets højeste fjeld, og med sine 2178 meter over havet er det et imponerende smukt fjeld at tage en vandretur på. Der bor omkring 190.000 mennesker i hele området, så der er god plads til at boltre sig i alle retninger. Gå ikke glip af dette naturskønne hjørne af landet mod nord.

Overalt i Hedmark finder du store indsøer, hvor der ofte er rigtig gode muligheder for at fiske. Om du kan servere din egen vildlaks til aften er usikkert, men det er da altid et forsøg værd. Selv om området mest er lavland er der god mulighed for at besøge nogle imponerende fjelde.

Ferie i Norge