search

Feriehuse i Starigrad Paklenica

Hvis du dømmer om at tilbringe en ferie i en behagelig beliggenhed, så anbefaler vi dig virkelig at leje et feriehus i Kroatien. Landet har en rig historie og en interessant kultur, samt smukke omgivelser. Det har også en kystlinje ud til Adriaterhavet, hvor du kan opleve alle turistattraktioner i en og samme destination. Lejer du en feriebolig i Starigrad Paklenica, kommer du til at bo i en pittoresk og charmerende landsby. Sidstnævnte er beliggende i Zadar-skærgården – og er dermed beliggende lige ved havet. Byen grænser også op til en helt igennem overdådig nationalpark. Hvis du ønsker at bo i et feriehus i Dalmatien, er du kommet til det helt rette sted.

Ferie i Dalmatien

Aktiv ferie i Kroatien

Tennisbaner, andre sportsbaner og vandsportsudstyr er alt sammen med til at garantere at du kommer til at få en aktiv ferie, hvis du altså ønsker det. Man kan hoppe i de gode vandresko og bevæge sig ud på en fantastisk vandretur i bjergene Velebit og Paklenica eller langs en af de smukke stier i nationalparken Paklenica. På Zrmanja-floden er der mulighed for kanosejlads og rafting, hvilket plejer at være et hit blandt de eventyrlystne turister. Oplev Velebitbjerget fra en mountainbike eller få en guidet tur rundt i bjergets spektakulære grotter. Gå ikke glip af de gode muligheder for at holde en aktiv ferie i netop dette område af den fantastiske region Dalmatien.

Naturen i Paklenica nationalpark er hovedsageligt et karstlandskab. Den ligger i det nordlige Dalmatien, og på trods af at den er mindre end 100 km2, så har den utroligt meget at byde på. Der findes to canyons i parken, Velika og Mala Paklenica, hvilket betyder henholdsvis den store og den lille canyon – for klatrere byder disse to kløfter på en interessant udfordring omgivet af smuk natur.

Derudover, så ligger Starigrad Paklenica som sagt lige ud til havet, så hvis der er en vandhund gemt i dig, bør du ikke gå glip af et besøg til en af områdets dejlige strande.

Ferie i Starigrad Paklenica

Ferieudlejning i Starigrad Paklenica

Book et feriehus i Starigrad Paklenica og opdag en kroatisk perle. Området er ikke specielt befolket – der er maks. omkring 2.000 indbyggere, så hvis du kan lide fred, ro og natur, er dette et af de bedste steder at leje et feriehus i Dalmatien.

En ferie i Starigrad Paklenica bliver fyldt med naturlige fornøjelser, afslapning og familiehygge. Drømmer du også om de perfekte rammer til din ferie i Starigrad Paklenica, så bør du tage et kig på NOVASOLs feriehuse i Kroatien – ligegyldig om du vælger et luksuriøst feriehus eller en mere spartansk feriebolig, så får du det ideelle udgangspunkt for at opleve alt hvad dette område har at byde på.