Ferie i Opatija

En sommer i Opatija bliver et uforglemmeligt minde. Når I lejer et af NOVASOLs sommerhuse i Opatija, kan I nyde de herlige strande, den fortryllende natur og den skønne atmosfære. Hvis I lejer et sommerhus i Opatija med pool, kan I tage en svalende dukkert, helt uden at forlade jeres egen grund.

Den populære ferieby Opatija er smukt beliggende ved Kvarnerbugten, på det nordlige Istrien. Opatija var tidligere en populær kurby, hvor de rige strømmede til for at nyde det skønne vejr, havet og de smukke omgivelser. I dag er byen for alle og den har bevaret sin charme og skønhed.

Lej sommerhus i Opatija Kvarnerbugten

Nyd herlige feriedage i et sommerhus i Opatija

Med et sommerhus i Opatija får I alle ingredienser til en vidunderlig ferie. Sov så længe I vil. Spis morgenmad på terrassen under åben himmel og planlæg jeres dag i Opatija. Skinner solen kan I tage en tur til de skønne strande der omgiver Opatija. Ved sandstranden Sipar kan I slappe af og lege med børnene i vandkanten eller læse en god bog i skyggen.

I Opatija kan I nyde stilheden og de lange sommerdage. Lej et sommerhus i Opatija og oplev stemningen på en slentretur langs den lange strandpromenade, sejl rundt i Kvarnerbugten, snorkel i det krystalklare vand eller tag på cykeltur i den fantastiske natur. Når I booker sommerhus i Opatija, har I et godt udgangspunkt for udflugter. Et ferietip er at køre til bjerget Ucka, for at vandre eller klatre.

Opatija Riviera ligger naturligt beskyttet på en måde, så man her har mindre regn og flere solskinstimer end i resten af landet. Samtidig er det milde klima med til at skabe en grøn og frodig vegetation, der gør dette sted til en sand perle.

Når I tilbringer jeres ferie i Opatija, får I mange muligheder for at spise og drikke godt. Køb f.eks. nyfangede fisk, lokalproduceret vin, lufttørret skinke og lækre oliven, og tilbered en skøn middag hjemme på terrassen. Eller besøg en af Opatijas mange restauranter prøv en lækker ret med f.eks. trøffel og kæmperejer.

Oplevelser i Opatija Kroatien

Find jeres drømme sommerhus

NOVASOL har beskæftiget sig med feriehusudlejning siden 1968 og kan tilbyde et bredt sortiment af sommerhuse ved Kvarnerbugten. Vi har et bredt udbud og I kan også leje sommerhus i Opatija med pool gennem os. Vores sommerhuse i Opatija bliver håndplukket og besigtiget. Når I lejer sommerhus hos NOVSOL, indgår der en tryghedsforsikring i lejebeløbet. Derudover er alle sommerhuse i Kroatien omfattet af vores All-inclusive koncept, hvor forbrug, linned, rengøring, håndklæder og turistskat er inkluderet i lejen.