Attraktioner i Opatija

Tilbring jeres ferie i smukke Opatija. Når I lejer et feriehus eller ferielejlighed i Opatija, kan I udforske byens og området lige som I ønsker det. I bestemmer selv, hvornår det er tid til sightseeing og hvornår det er tid til en tur til stranden, for en forfriskende dukkert i det krystalklare hav, som hele Kroatien er så berømt for.

Opatija ligger på den nordøstlige del af Istrien i Kvarnerbugten og er opkaldt efter det benediktinerkloster, der var centrum for landsbyen i 1300-tallet. Byen var et populært feriested i løbet af århundredeskiftet, og der er mange smukke seværdigheder i Opatija såsom de smukke parker, de storslåede villaer fra slutningen af 1800-tallet, springvand og statuer. Andre attraktioner i Opatija er selvfølgelig de fantastiske strande.

Lej feriehus i Opatija

Historiske bygninger og aktive feriedage

Opatija er berømt for sine smukke 1800-tals villaer, der minder om byens storhedstid som et fashionabelt feriested. Tilbage står for eksempel Villa Angiolina, Villa Amalia og Villa Minach. Andre smukke højdepunkter i byens er Helios og Selena springvandet, statuen Pige med måge og St. Jakobs Kirke. Når I går gennem gaderne i Opatija, så prøv at følge den kroatiske Walk of Fame, der ærer de nationale berømtheder.

Der er også en masse aktiviteter i Opatija for jer som lejer et feriehus i Kvarnerbugten. Tag på tur til den smukke St. James Park, hvor I kan finde over 150 forskellige slags planter. I kan slentre langs den 12 km lange strandpromenade, hvor I kan holde pause på en café og får en kold drik eller en dejlig is. Vil I gerne bruge lidt flere kræfter, så tag på vandreture på det nærliggende bjerg Učka.

Strandliv og afsklapning

Opatija er et ideelt sted at glemme alt om hverdagens bekymringer og bare slappe af i solen. Kan I godt lide at dase på en solvogn og bare lade tankerne flyve eller læse en god bog i skyggen, mens I lytter til bølgernes skvulpen. Så kan I også sagtens det, når ferien holdes i Opatija. Tag til stranden Slatina, eller stranden Icici som ligger ved den gamle havn eller vælg den smukke strand Sipar. Normalt er de kroatiske strande stenstrande, men i Opatija er også sandstrande. Under vandet er der også store oplevelser i vente, så husk snorklen og svømmefødder, og opdag det spændende liv under havoverfladen.

Attraktioner i Opatija

Ferieboliger i Kroatien

Har I fået lyst til at udforske Kroatiens endeløse tilbud af gode oplevelser, men er I ikke helt sikre på hvilket område I skal rejse til. Så lad jer inspirerer af vores hjemmeside, hvor I finder beskrivelser af mange andre ferieområder. NOVASOLs udbud af ferieboliger i Kroatien er stort og består i dag af mere end 8.000 forskellige ferieboliger. I kan vælge blandt ferielejligheder, store villaer og hyggelige feriehuse. Antallet af ferieboliger med pool i Kroatien er ligeledes stort og især populært blandt familer med børn.